Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Groei-investering FlexForceMonkey zorgt voor betere samenwerking tussen opdrachtgevers en leveranciers in de flexmarkt

Plaatsingsdatum 29-03-2022
Berichtdatum 28 maart 2022

Frans van Belle, investeerder bij onder meer Main Capital Partners BV heeft besloten aan boord te stappen bij het innovatieve cloudplatform FlexForceMonkey. Hij ziet dat de flexmarkt op zoek is naar standaardisatie en optimalisatie van alle administratieve en communicatiehandelingen in de keten. “FlexForceMonkey biedt hiervoor kant-en-klaar oplossingen voor grote organisaties, inclusief koppelingen naar bekende Inkoop- factuur- en HR-administratie pakketten”, aldus Van Belle.

FlexForceMonkey is een cloudplatform dat zich richt op data-delen en procesoptimalisatie rondom de inhuur van tijdelijke arbeid. Achter het techbedrijf staan ervaren ondernemers uit de inkoopadvies wereld (Doede van Haperen en Cynthia van Haperen-Weckx) die samen met twee ontwikkelaars (Wendy Dimmendaal en Brian van Buuren) het product in 2018 in haar huidige vorm zijn begonnen. Diverse grote klanten sloten zich de afgelopen jaren aan tot een bewezen concept dat inmiddels meer dan 150 organisaties bediend.

Transformatie van de inhuurmarkt
FlexForceMonkey heeft de droom om de inhuurmarkt te transformeren. Van een markt waarin opdrachtgevers en leveranciers werken vanuit hun losse suboptimale disciplines, naar een geoptimaliseerde samenwerking en standaardisatie van dataverkeer in de hele keten. “Ons cloud-platform maakt data delen rondom inhuurtransacties eenvoudig en stelt de markt in staat om daarmee dat beoogde ‘optimaliseren door samenwerken’ te bereiken. Handmatig werk kunnen we grotendeels automatiseren en fouten en risico’s worden hierdoor gemitigeerd. Diverse grote namen hebben de oplossing al omarmd, denk aan de Belastingdienst, Majorel en YoungCapital.”

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, ICT Innovatie
Bronvermelding FlexForceMonkey
Internet URL FlexForceMonkey

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED