Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

De klantreis in één online systeem van Simplicate - ontdek het op de Praktijkdag Practice Management

Plaatsingsdatum 16-04-2022
Berichtdatum 15 april 2022

Simplicate

Binnen de accountancybranche ligt de nadruk steeds meer op advieswerk. Deze ontwikkeling stelt accountants meer dan ooit in staat om in hun kracht te staan. Tegelijkertijd is het voor veel kantoren een uitdaging om extra tijd te vinden voor hun klanten. Simplicate laat tijdens de Praktijkdag zien wat de best practises zijn voor accountants om de klantreis te optimaliseren. Daarmee krijg je centraal inzicht in alle klanten, op ieder gewenst moment. Je ervaart de meest efficiënte flow in jouw accountantskantoor, van eerste klantcontact tot factuur.

Automatiseer je facturatie
Verouderde of gedecentraliseerde software is vaak de bottleneck voor een efficiënt proces. Iedere maand wordt dit weer gevoeld tijdens het facturatiemoment. Factureren kost veel tijd, omdat je als declarant steeds de klantafspraken en eerdere facturen erbij zoekt. Dit vergt veel correcties in uren en omschrijvingen achteraf. 

De oorzaak van dit handwerk is dat veel software niet voorziet in het vastleggen van de werkzaamheden die zijn afgesproken per klant. Laat staan de prijsafspraken die zijn gemaakt voor alle, of een gedeelte, van de werkzaamheden. Doordat dit decentraal is vastgelegd en niet de basis vormt voor de facturatie, blijft de facturatie veel tijd kosten. Simplicate heeft een unieke oplossing, waarbij je per klant de afspraken eenvoudig vastlegt en hierdoor de facturatie tot tachtig procent sneller verloopt. 

Hierdoor wordt factureren weer leuk, vinden er minder afboekingen plaats en houd je meer tijd over voor het adviseren van je klanten.

De flow van jouw klant automatiseren met software

De klantreis staat centraal in de gebruiksvriendelijke CRM-software van Simplicate. Onze software is gebouwd op de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot factuur. Alle functionaliteiten zijn samengebracht in één online CRM-systeem, zodat je alle informatie op één plek hebt: 

  • CRM: alle klantgegevens binnen handbereik;
  • Offertes en opdrachtbevestigingen: gestroomlijnd van prospect naar opdracht;
  • Opdrachten: overzicht van alle lopende werkzaamheden;
  • Urenregistratie: schrijf snel en gemakkelijk uren;
  • Facturatie: sneller van uur naar factuur.

Daarnaast registreer je personeelsdossiers, verlof- en verzuim eenvoudig in Simplicate en bewaak je je werkzaamheden eenvoudig met de gebruiksvriendelijke workflows.

Wil jij ook profiteren van de best practices van meer dan 200 accountantskantoren? Kom gerust naar onze stand tijdens de Praktijkdag in Hoevelaken. Zie onderaan dit bericht. Wij brengen jouw huidige proces in kaart en laten zien hoe Simplicate perfect is afgestemd op jouw kantoor. Daardoor heb jij straks meer mogelijkheden om de moderne, adviserende accountant te zijn voor jouw klanten.
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Practice management software (en uren), Soort > Portaaltoepassingen
Bronvermelding Simplicate
Internet URL Simplicate

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED