Softwarepakketten.nl
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Moneymonk eerste Nederlandse boekhoudprogramma dat PSD2-bankkoppeling voor N26 aanbiedt

Plaatsingsdatum 03-05-2022
Berichtdatum 3 mei 2022

Moneymonk koppelt nu zowel alle Nederlandse banken alsook de meerderheid van Europese online fintech-banken met unicorn-status

Utrecht. Moneymonk lanceert als eerste Nederlandse leverancier van boekhoudsoftware een directe N26 PSD2-koppeling. Per direct is de bankkoppeling beschikbaar voor alle zzp’ers die de boekhoudsoftware gebruiken met een betaalrekening van de Europese fintech-bank N26. Klanten profiteren nu van koppelingen met alle Nederlandse banken én zowel bunq als N26, dus twee van de drie Europese online fintech-banken met een unicorn-status.

“We streven naar grenzeloos gebruiksgemak voor de gebruikers van ons boekhoudprogramma,” vertelt Jasper Horstink, mede-oprichter van Moneymonk. “De bankkoppeling automatiseert de verwerking van af- en bijschrijvingen, dus bespaart onze gebruikers veel tijd en voorkomt fouten. Met de toevoeging van de internationale N26 fintech startup lopen we opnieuw voorop in de markt.”

Hij doelt op de mijlpaal uit 2019, toen Moneymonk als eerste leverancier van boekhoudsoftware een PSD2-vergunning kreeg van De Nederlandsche Bank (DNB). De N26-koppeling is opnieuw een grote stap, na eerdere koppelingen voor álle Nederlandse banken zoals ING, Rabobank, ABN Amro, Knab en ook snelgroeiende bunq.

N26 heeft wereldwijd 7 miljoen klanten en geldt samen met bunq als twee van de drie Europese online fintech-banken met de unicorn-status. Ze vertegenwoordigen beiden een marktwaarde van meer dan 1 miljard en bedienen miljoenen klanten binnen en buiten Nederland.

“We blijven werken aan meer koppelingen, net als aan meer gebruiksgemak in ons boekhoudprogramma. Op die manier leveren we software en support waarmee iedere dienstverlenende zzp’er moeiteloos zelf de administratie kan doen. Of samen met een boekhouder, zodat er een professional meekijkt. Wij bieden de mogelijkheden, zodat je als zzp’er zelf kunt kiezen,” licht Horstink toe.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting), Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2
Bronvermelding Moneymonk
Internet URL Moneymonk

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED