Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 ERPx zet zijn opmars voort

Plaatsingsdatum 03-05-2022
Berichtdatum 3 mei 2022

De marktintroductie van ERPx was in april 2021. Inmiddels maken 126 klanten in alle mogelijke regio’s en sectoren gebruik van ERPx. Fost Plus en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim zijn twee van de 21 nieuwe klanten die Unit4 in het eerste kwartaal wist binnen te halen. Verder gingen er afgelopen kwartaal in totaal 36 klanten live met oplossingen van Unit4.

Mike Ettling, de CEO van Unit4: “In 2022 gaat de ERP-markt voor middelgrote bedrijven een nieuwe adoptiefase in. De snelheid en effectiviteit waarmee organisaties zich aanpassen aan het steeds hogere tempo van veranderingen zijn bepalend voor hun concurrentievermogen. We blijven investeren in de groei van onze onderneming, en daarmee in de groei van onze klanten. Onze aanpak helpt klanten een nieuwe invulling te geven aan hun ERP-systeem. Dat zal uitgroeien van een administratief back-officesysteem tot de pijler van hun strategie voor digitale transformatie.”

Over ERPx
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie.
 

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Onderwijs, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED