Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Hogeschool Windesheim kiest voor ERPx van Unit4 voor optimaal gebruik data

Plaatsingsdatum 09-05-2022
Berichtdatum 9 mei 2022

Hogeschool Windesheim gaat een zesjarig contract aan met Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, en zal gebruik gaan maken van de SaaS-oplossing ERPx. De oude oplossing waar Windesheim mee werkte, was gedateerd en voldeed niet meer aan de wensen. In de zoektocht naar een nieuwe oplossing was het van belang dat de ERP-oplossing geïntegreerde functionaliteiten voor financiën, projecten en procurement had en dat het informatie agile kon leveren. ERPx Core, Project and Procurement van Unit4 kwam na een aanbesteding als beste uit de bus.

Beter inzicht projecten en voorbereid op toekomstig beleid
ERPx zal Hogeschool Windesheim, dat zo’n 27.500 studenten en 2.750 werknemers telt, vooruithelpen op een aantal vlakken. Zo helpt ERPx in het beter inzichtelijk krijgen van meerjarige projecten, waardoor bijsturing en optimalisatie eerder kunnen plaatsvinden. Ook profiteert Windesheim met ERPx van een wendbaar systeem, waardoor de onderwijsinstelling kan meebewegen met ontwikkelingen in de markt en zo voorbereid is op toekomstig beleid.

Track record in onderwijssector
Tijdens de Europese aanbesteding wist Unit4 zich te onderscheiden dankzij haar bewezen track record in onder andere de onderwijssector. Daarnaast voldeed ERPx aan de eisen die Windesheim voor de moderne SaaS-oplossing had en was de hogeschool onder de indruk van de flexibiliteit die ERPx biedt. Als laatste schetste de demo een duidelijk beeld van wat de software kan en wat de hogeschool kan verwachten na implementatie. Het voldoen aan de eisen en de demo waren belangrijke onderdelen om de aanbesteding te winnen. De komende periode wordt ERPx geïmplementeerd, per 1 januari 2023 zal de implementatie gereed zijn.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > ERP, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Soort > Cursus-, educatieve- en elearning software
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP [01-11-2023]

Gemeente EIndhoven kiest voor toekomstbestendige financiële processen met ERPx van unit4 [31-08-2023]

WTS Energy kiest Unit4 voor internationaal financieel systeem [24-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED