Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

CaseWare International neemt haar distributeur in Nederland over

Plaatsingsdatum 09-05-2022
Berichtdatum 9 mei 2022

CaseWare International, wereldleider in SaaS op het gebied van accountancy, analytics en audits, heeft vandaag de overname aangekondigd van CaseWare Nederland B.V., een al jarenlang zelfstandig distributeur voor de Nederlandse markt.

CaseWare Nederland heeft meer dan 25 jaar als distributeur van CaseWare International gewerkt en is een gerenommeerde leverancier van softwareoplossingen voor de financiële verslaglegging. Zij voorzien accountants, auditors en financieel professionals van veilige, betrouwbare en transparante programma’s voor in de accountancy, het bedrijfsleven en voor de overheid.

We zijn verheugd om het deskundige team van CaseWare Nederland officieel te verwelkomen bij CaseWare International,” aldus David Osborne, CEO van CaseWare International. “Zij maken al bijna vanaf het begin deel uit van onze reis, dus ik verheug me er zeer op dat we onze betrekkingen versterken om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Nu CaseWare International zich richt op de verdere uitlevering van een breder pakket van oplossingen voor desktop en cloud, is het Nederlandse team een aanwinst om ons te helpen nieuwe oplossingen wereldwijd uit te brengen. Met meer kennis in het team kunnen we ons vermogen verbeteren om accountants en auditors over de hele wereld te voorzien van de juiste hulpmiddelen om het beste uit hun werk te halen.”

Ik ben zeer trots op de vele successen en de groei van CaseWare Nederland over de jaren heen, wat er toe heeft geleid dat CaseWare een begrip in de Nederlandse markt is geworden. Dat hadden we niet kunnen bereiken zonder ons partnerschap met CaseWare International.” Richard Schiphorst, voormalig algemeen directeur van CaseWare Nederland.

Met het tempo van veranderingen in de markt is het nu een logische stap om de samenwerking aan te gaan en onze ontwikkelingen te versnellen. We kijken er naar uit om onze al nauwe samenwerking te versterken om in Nederland en daarbuiten de beste digitale oplossingen te brengen voor accountancy en audits.” Joost Ekkelboom, algemeen directeur van CaseWare Nederland.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding CaseWare International en CaseWare Nederland
Internet URL CaseWare International en CaseWare Nederland

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED