Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Zenvoices lanceert koppeling met InformerOnline

Plaatsingsdatum 12-05-2022
Berichtdatum 11 mei 2022

Zenvoices heeft haar koppeling met InformerOnline globaal beschikbaar gemaakt. Gebruikers van InformerOnline kunnen nu profiteren van de oplossingen die Zenvoices biedt voor snelle en makkelijke factuurverwerking. InformerOnline is een eenvoudige oplossing voor online boekhouden met slimme tools voor iedere starter, ZZP’er, mkb’er en stichting. Deze koppeling maakt het mogelijk voor InformerOnline gebruikers om het proces van aanlevering tot boeking te automatiseren door middel van automatiseringsregels in Zenvoices. Hierbij is snelle doorlooptijd en betrouwbare herkenning gegarandeerd dankzij het zelflerendvermogen van de software. Facturen en bonnen komen per e-mail, scan, Dropbox of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) binnen in de beveiligde Zenvoices omgeving. De gebruiker bepaalt vervolgens zelf of de facturen na handmatige controle of geheel automatisch op basis van eigen voorkeuren verwerkt moeten worden in InformerOnline.
 
Digitaal facturen autoriseren 
Zenvoices biedt InformerOnline gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.
 
Betrouwbaar automatiseren 
De scan & herken technologie van Zenvoices maakt met behulp van machine learning automatisch een boeking in de financiële administratie voor aangeleverde facturen en bonnen. Op basis van ingestelde regels kan bepaald worden of handmatige controle gewenst is. Dit proces wordt in de markt ook wel "Robotic accounting" genoemd. Of gebruikers nu volledig automatisch of met handmatige controle van boekingsvoorstellen willen werken, Zenvoices heeft de gebruiksvriendelijke workflow waarin gebruikersgemak, snelheid en voordeel samenkomen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Financials, Robotic (accounting) en AI, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Zenvoices en Informer
Internet URL Zenvoices en Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Slimme factuurverwerker Zenvoices lanceert AI-gestuurde regelherkenning [20-03-2024]

Zenvoices webinars over onder andere automatische factuurverwerking [30-11-2021]

Zenvoices beschikbaar voor SAP Business One [19-10-2021]

Zenvoices toonde Peppol factuur retourberichten tijdens het seminar RPA en robotic accounting [07-10-2021]

Zenvoices lanceert nieuwe AI herkenning voor facturen en bonnen [25-11-2020]


Onerzoeksbureau GBNED