Softwarepakketten.nl

Software nieuws

IBM transformeert bedrijfsvoering met RISE with SAP

Plaatsingsdatum 12-05-2022
Berichtdatum 12 mei 2022

IBM en SAP kondigen een nieuwe mijlpaal in hun langlopende samenwerking aan. Met behulp van de ERP-software van SAP transformeert IBM zijn bedrijfsvoering om verdere groei te stimuleren en klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking migreert IBM naar SAP S/4HANA, SAP’s next-generation ERP-software. De migratie omvat meer dan 120 landen, 1000 juridische entiteiten en meerdere IBM-bedrijfsonderdelen op het gebied van software, hardware, consultancy en finance. Het project is gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen met RISE with SAP S/4HANA Cloud (private edition, premium supplier-optie), onder leiding van IBM Consulting. Er worden uiteindelijk meer dan 375 TB aan data verplaatst naar IBM Power op Red Hat Enterprise Linux op IBM Cloud.

RISE with SAP
RISE with SAP geeft bedrijven alles wat ze nodig hebben om de doelstellingen voor hun digitale transformatie te realiseren en hun overstap naar de cloud te versnellen. De oplossing ondersteunt bedrijven die in de cloud werken bij het moderniseren van processen en het verkrijgen van betere inzichten.

RISE with SAP helpt IBM bij het wereldwijd centraliseren en standaardiseren van data. Met de SAP HANA-database zijn data in realtime toegankelijk en kunnen ze efficiënter worden gedeeld met bedrijfsonderdelen en teams. De uitgebreide samenwerking verbetert ook de besluitvorming met behulp van kunstmatige intelligentie en geautomatiseerde workflows. Wanneer de transformatie is voltooid, loopt bijna de gehele omzet van IBM (58 miljard dollar) via SAP-software.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > ICT bedrijven, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding IBM en SAP
Internet URL IBM en SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED