Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en Sharepoint

Plaatsingsdatum 19-05-2022
Berichtdatum 19 mei 2022

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en het veelgebruikte Sharepoint. Met deze nieuwe, krachtige integratie ontsluit je Sharepoint op een makkelijke en veilige manier naar klanten. Je uploadt documenten vanuit het Sharepoint dossier in het portaal én de klant kan dit andersom ook doen.

Hoe werkt de Sharepoint koppeling?
We hebben de Sharepoint koppeling zo efficiënt mogelijk gemaakt. Wanneer je een document uploadt in het Sharepoint-dossier van een klant, selecteer je zelf of dit document ook zichtbaar moet zijn in het PinkWeb portaal. Kies je hiervoor, dan staat het document meteen in het PinkWeb dossier. Je klant krijgt hier automatisch bericht van.

En om de koppeling helemaal compleet te maken, werkt hij ook andersom. Je klant kan via het portaal een document uploaden dat vervolgens direct in Sharepoint terecht komt. Ook ondertekende documenten kunnen na goedkeuring via de koppeling in het Sharepoint dossier worden teruggeplaatst.

Het Microsoft platform Sharepoint wordt de laatste jaren door steeds meer accountancy professionals gebruikt als DMS-systeem. Hier wilden we op inspelen, want we geloven bij Visma | PinkWeb in best of breed en efficiency. De accountancy professional moet elk pakket dat hij gebruikt kunnen aansluiten op ons portaal. Het PinkWeb portaal heeft al jaren koppelingen met alle bekende DMS-systemen in de accountancy. Sharepoint hieraan toevoegen is een logische stap.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding PinkWeb
Internet URL PinkWeb

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED