Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma sluit zich aan bij het duurzaamheidsinitiatief UN Global Compact

Plaatsingsdatum 20-05-2022
Berichtdatum 20 mei 2022

Visma gaat de tien principes van het duurzaamheidsinitiatief van United Nations Global Compact (UNGC) integreren in de strategie, cultuur en de bedrijfsvoering. Hiermee sluiten we ons aan bij duizenden andere bedrijven ter wereld die zich inzetten om maatschappelijke doelen te bereiken.

Het UN Global Compact is een oproep aan bedrijven om hun activiteiten en strategieën af te stemmen op tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. Deelnemende bedrijven ondernemen ook actie om de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s) te realiseren.

Daarnaast sluit Visma aan bij een vrijwillig leiderschapsplatform voor de ontwikkeling, implementatie en bekendmaking van maatschappelijk verantwoordelijke activiteiten. 

Het UN Global Compact, dat in 2000 van start ging, is het grootste duurzaamheidsinitiatief van bedrijven in de wereld. Meer dan 15.000 bedrijven en 3 800 maatschappelijke organisaties uit meer dan 160 landen zijn aangesloten.

2021 was een doorbraakjaar voor Visma, want voor het eerst kon voor alle Visma bedrijven uitgebreide milieugegevens verzameld worden.
  
  
   

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Duurzaamheid
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED