Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Unit4 neemt, wereldwijde aanbieder van cloudgebaseerde Source-to-Contract (S2C)-software, Scanmarket over

Plaatsingsdatum 01-06-2022
Berichtdatum 1 juni 2022

Scanmarket is een wereldwijde aanbieder van cloudgebaseerde Source-to-Contract (S2C)-software. Dankzij de overname van deze in Denemarken gevestigde en niet-beursgenoteerde onderneming kan Unit4 nu een geïntegreerd Source-to-Pay (S2P)-traject aanbieden dat door haar bestaande ERP- en Procure-to-Pay (P2P)-oplossingen wordt ondersteund.

Nieuwe strategische mogelijkheden
De oplossingen van Scanmarket zijn een aanvulling op de functionaliteit voor transactionele inkoop (P2P) van Unit4 en bieden de nieuwste strategische mogelijkheden voor onder andere sourcing, uitgavenanalyses, leveranciersbeheer en levenscyclusbeheer voor contracten. Klanten van Scanmarket zijn onder meer Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support en Kärcher.

Diepgaand inzicht in uitgaven en contracten
Deze overname draagt niet alleen bij aan de groeiambities voor Unit4, maar betekent ook een substantiële investering in de al bestaande ERP-oplossing. Klanten kunnen daarmee diepgaander inzicht verwerven in hun uitgaven en leveranciers, contracten effectiever beheren en kosten besparen op hun inkopen. Als laatste wordt ook de klantenervaring hierdoor verbeterd.
 

Categorie(n) Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED