Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

SnelStart gaat samen met MyEmma en Pro Management

Plaatsingsdatum 19-06-2022
Berichtdatum 17 juni 2022

Softwarehuis SnelStart, bekend van de makkelijk te begrijpen boekhoudsoftware voor het micro- en kleinbedrijf, neemt software-oplossing MyEmma over en heeft een intentieovereenkomst bereikt tot overname van de activiteiten van Pro Management. Daarmee breidt SnelStart de dienstverlening aan administratie- en accountantskantoren flink uit.

Volledig documentenbeheer
Het documentenbeheer-portaal van MyEmma biedt bedrijven uitgebreide mogelijkheden voor het verzamelen en ordenen van digitale documenten. Dat is niet alleen voor kantoren in de accountancybranche handig, maar ook voor bijvoorbeeld zorgorganisaties, notariskantoren, HR-afdelingen, makelaars en andere organisaties die documenten creëren, bewaren en delen voor bijvoorbeeld accordering en ondertekening.

Accountancyprocessen automatiseren
De software van Pro Management sluit hier goed bij aan. Hierin automatiseert elk administratie- of accountantskantoor snel en gemakkelijk de werkprocessen, van planning en urenregistratie tot de financiële verslaglegging en rapportages. Het maakt de door velen ervaren wildgroei aan softwareoplossingen en koppelingen overbodig, want hiermee staan alle werkzaamheden overzichtelijk bij elkaar in één portaal.

Herman Weessies, directeur van SnelStart, verduidelijkt de stap: ‘Deze bedrijven passen bij ons. MyEmma zorgt voor veilig, efficiënt ordenen van documenten, een eerste vereiste in de financiële praktijk. Onze nieuwe partner Pro Management heeft hetzelfde DNA als SnelStart – we zijn begonnen vanuit de eigen gebruikersbehoefte, dik voordat de hele wereld werd gedigitaliseerd. Samen kunnen we zoveel meer betekenen voor de kantoren die met SnelStart werken.’

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding SnelStart
Internet URL SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

RGS Brugstaat in SnelStart: het antwoord op fouten en tijdgebrek [19-08-2021]

De belastingaangifte van zzp’ers wordt makkelijker met SnelStart [12-07-2021]

Boekhoudsoftwareleverancier SnelStart lanceert nieuwe productlijn inHandel [01-07-2021]

Bouwershub wint eerste SnelStart Startup Prijs [27-06-2019]

Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs [20-02-2019]


Onerzoeksbureau GBNED