Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Gemeente Den Bosch kiest voor Unit4 ERPx

Plaatsingsdatum 21-07-2022
Berichtdatum 21 juli 2022

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft gekozen voor de ERPx-oplossing van Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties. De gemeente was op zoek naar een systeem om haar te ondersteunen in de financiële bedrijfsvoering. De belangrijkste eis daarbij was dat het systeem moet zorgen voor betrouwbare en actuele gegevens, waarmee optimaal gestuurd kan worden en verantwoording afgelegd kan worden. Zowel de financiële medewerkers als de niet-financiële medewerkers van de gemeente ’s-Hertogenbosch moeten ondersteund worden in de rechtmatige, juiste en volledige uitvoering van hun werkzaamheden. Tijdens de aanbesteding werd duidelijk dat Unit4 aan alle belangrijke eisen kan voldoen en zodoende is er een samenwerkingscontract afgesloten van tenminste vier jaar.

Vernieuwing en verbetering
In deze aanbesteding was de gemeente ‘s-Hertogenbosch op zoek naar een SaaS-oplossing die werkt met een gestandaardiseerd model voor de lokale overheden, maar wel de flexibiliteit biedt om als gemeente toekomstbestendig te zijn. De op Microsoft Azure gebaseerde fundamenten én de Unit4-strategie met betrekking tot SaaS en partnering, zijn essentieel voor hun organisatie. De oplossing van Unit4, ERPx, stelt de gemeente ‘s-Hertogenbosch in staat meer eenheid te creëren wat betreft financiën. Dat zorgt voor een snellere afwikkeling van processen, beter budgetbeheer en meer inzicht in de financiële status. Dit alles stelt alle medewerkers in staat om hun werk beter uit te voeren.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Dienstverlening, Soort > Boekhoudsoftware, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED