Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Outstanding24 maakt direct uitbetalen van facturen mogelijk met Factuur Financiering van de Rabobank

Plaatsingsdatum 28-09-2022
Berichtdatum 28 september 2022

De Rabobank en Outstanding24 zorgen samen dat ondernemers sneller over werkkapitaal beschikken. Zo kunnen Outstanding24 klanten vanuit hun vertrouwde debiteurenomgeving facturen laten voorfinancieren door de Rabobank. Met onze samenwerking maken we debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller.

Outstanding24 voegt waarde toe aan platform: facturen voorfinancieren
Outstanding24 is een software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor mkb’ers. Met deze software is het mogelijk om vervallen facturen automatisch op te volgen met betalingsherinneringen en incasso-sommaties. Indien wenselijk faciliteert Outstanding24 een makkelijke overdracht naar de deurwaarder. Nu is daar een nieuwe innovatieve oplossing aan toegevoegd. Factuur Financiering: voorfinanciering van openstaande facturen.

Met Factuur Financiering van de Rabobank hebben Outstanding24 klanten hun geld nog sneller binnen. Zo hoeven ze niet te wachten tot de debiteur heeft betaald. En houden ze hun werkkapitaal op peil. Factuur Financiering is een kortlopende zakelijke lening. Als ondernemer kun je meerdere facturen financieren tot een maximum bedrag van totaal € 100.000. De Rabobank schiet 100% van het factuurbedrag voor. De ondernemer behoudt de controle, want er is geen contact met de debiteur. En er is snel duidelijkheid over de aanvraag.

Zo werkt het financieren vanaf Outstanding24-platform
Op het platform van Outstanding24 vinden ondernemers een link naar onze website om een aanvraag te doen voor het financieren van een factuur. Factuur Financiering kunnen ze snel en eenvoudig aanvragen, in 5 stappen. Ze hoeven bij hun aanvraag alleen hun transactiegegevens en de factuur met ons te delen. Na goedkeuring staat het geld binnen 24 uur op hun rekening.
  

Categorie(n) Soort > Creditmanagement en Incasso, Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Outstanding24
Internet URL Outstanding24

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Outstanding24 treedt toe tot Visma Nederland [13-01-2021]


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED