Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma: invoegen op de datasnelweg voor agrarische ondernemers

Plaatsingsdatum 30-09-2022
Berichtdatum 30 september 2022

Nieuwe whitepaper over invoegen op de datasnelweg voor agrarische ondernemers

De juiste stuurinformatie op het juiste moment, dat is waar u uw agrarische klanten steeds makkelijker mee van dienst kunt zijn. Als accountant kunt u deze toegevoegde waarde bieden door in te voegen op de digitale datasnelweg die steeds meer vorm krijgt in de agrarische sector.

Benutten van data
In het agrarische bedrijf is verandering een constante. Technologie speelt hierin al een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de overgang van handmatig naar gerobotiseerd melken of gps-besturing op de trekker. Een volgende stap in deze ontwikkeling is het volop benutten van data.

Kansen en uitdagingen
Voor u als accountant liggen op dit gebied tal van kansen en uitdagingen. Een digitale datasnelweg vraagt om een heel andere benadering van de administraties van uw agrarische klanten. Om goed in te spelen op hun wensen zult u het nodige moeten inregelen. Het is onvermijdelijk dat u hierbij ook de nodige uitdagingen tegen zult komen. Door u hiervan bewust te zijn en waar nodig een alternatieve route te kiezen, zal uw kantoor eerder de juiste bestemming op de digitale datasnelweg bereiken. In de whitepaper brengen wij de kansen en uitdagingen voor u in kaart.

Experts uit de sector
In de whitepaper laten we ook experts uit de sector aan het woord, zoals JoinData, een belangrijk initiatief op digitaliseringsbeleid in de agrarische sector. JoinData wil met een onafhankelijk dataplatform toegevoegde waarde bieden voor boeren, dataleveranciers en afnemers van data om data toegankelijker te maken. Robbert Cazemier, Delivery Manager en Privacy Officer bij JoinData en verantwoordelijk voor het aansluiten van onder meer accountantskantoren bij JoinData, beantwoordt in de whitepaper belangrijke vragen over deze groeiende data hub.

Countus is een accountantskantoor dat met beide benen in de agrarische sector staat en stappen zet in digitale dienstverlening. René Rankenberg, stafmedewerker agrobedrijfsadvies bij Countus, vertelt hoe digitalisering en datamanagement een rol spelen in de samenwerking met agrarische ondernemers.

Opvragen white paper.
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Agrarische sector
Bronvermelding Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Bedrijven moeten stoppen met vragen van onnodige persoonsgegevens [22-03-2024]

Visma Software Partner Awards [09-02-2024]

Visma: in het vierde kwartaal van 2023 zeven overnames gerealiseerd [25-01-2024]

Een slimme manier van werken - Visma eAccounting Accountancy [15-12-2023]

Ondersteun je klanten optimaal door online samenwerking [26-09-2023]


Onerzoeksbureau GBNED