Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw: Blue10 Contract Management

Plaatsingsdatum 30-09-2022
Berichtdatum 30 september 2022

Naast Blue10 Invoice Management, bieden we je nu ook Blue10 Contract Management. Door middel van dit Blue10 product beheer jij jouw contracten centraal op 1 plek. Ieder contract is gemakkelijk terug te vinden. Door de contracten te koppelen aan jouw binnenkomende facturen in Blue10, zie je precies welke factuur bij welk contract hoort. Bovendien ontvang je handige notificaties, waardoor je nooit meer een stilzwijgende verlenging mist!

Zo werkt het:

 1. Upload je contracten
  Nadat contracten geüpload zijn, herkent Blue10 automatisch alle relevante waardes, belangrijke voorwaarden en natuurlijk de bijhorende tarieven. Na het uploaden van contracten hoef jij niets meer te doen. Wij zorgen voor de juiste vastlegging van jouw contracten.
    
 2. Ontvang notificaties
  Binnen Blue10 krijg je tijdig een notificatie wanneer je een afspraak moet opvolgen of wanneer een contract afloopt. Hierdoor behoud je grip op gemaakte afspraken en geeft organisaties de gelegenheid om tijdig de markt op te gaan om een contract onder de juiste condities te verlengen, bij een andere leverancier af te sluiten of op tijd op te zeggen op moment dat een dienst niet meer in gebruik is.
   
 3. Ontvang passende offertes voor het verlengen van een contract
  Wanneer de einddatum van een contract in zicht komt, kan je ervoor kiezen om nieuwe offertes te ontvangen vanuit ons aangesloten leveranciersnetwerk. De offerteaanvraag wordt op basis van de voor jou belangrijkste criteria automatisch uitgezet binnen het gekoppelde leveranciersnetwerk. De best passende offertes komen vervolgens automatisch in jouw omgeving, waarna je zelf kan bepalen of je op één van deze voorstellen wil ingaan of dat men toch ergens anders een contract afsluit voor de betreffende dienst.

Meer informatie
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Branche > Juridisch
Bronvermelding Blue10

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Blue10: koppeling met Exact Globe+ beschikbaar [01-11-2022]

Blue10 neemt snelgroeiende FinTech startup Spense over [08-01-2022]

Softwarebedrijf Blue10 heeft zich als co-sponsor verbonden aan Sparta Rotterdam [19-09-2021]

Blue10 viert 10-jarig jubileum [16-10-2018]

Blue10 lanceert Blue10 – Enterprise met nieuwe functionaliteiten [27-07-2018]


Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED