Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bizcuit en Rabobank introduceren samen financiering in een minuut

Plaatsingsdatum 17-10-2022
Berichtdatum 14 oktober 2022

Bizcuit en Rabobank bieden ondernemers vanaf vandaag geïntegreerde financiering aan. Dit wordt ook wel ‘embedded lending’ genoemd. Ondernemers kunnen direct zien hoeveel financiering ze kunnen krijgen en deze eenvoudig binnen één minuut aanvragen, zonder daarvoor de Bizcuit ondernemersapp te hoeven verlaten. Rabobank biedt als eerste bank in Europa deze mogelijkheid en Bizcuit heeft als eerste partner de primeur.

Snel financieringsaanbod
Als een ondernemer ziet dat er extra cashflow nodig is, dan is het voorfinancieren van een factuur een aantrekkelijke optie. Het aanvragen van Factuur Financiering kan vanaf nu volledig in de Bizcuit ondernemersapp. Ondernemers hoeven geen uitstap te maken naar een bankfiliaal of -website om daar vervolgens een aparte aanvraag te doen. De benodigde data wordt vanuit Bizcuit, met toestemming van de ondernemer, automatisch verzameld en meegestuurd met de aanvraag. Zo is een financiering binnen één minuut aangevraagd. Is de aanvraag in orde? Dan ontvangt de ondernemer direct een aanbod. Na akkoord staat het geld binnen 24 uur op de rekening.

Nieuwe bankkoppelingen zorgen voor nieuwe diensten
Bizcuit wil het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken en maakt daarom ook gebruik van alle drie de boekhoudkoppelingen van Rabobank. Deze boekhoudkoppelingen zorgen ervoor dat gegevens realtime worden weergegeven. Voorheen werden bankgegevens eenmaal per dag bijgewerkt. Bizcuit is na enkele boekhoudsoftware aanbieders de eerste platform partner die gebruikmaakt van deze nieuwe bankkoppeling. Ondernemers kiezen zelf wat het beste past bij hun bedrijf. Willen ze vanuit hun boekhoudpakket betaalbatches versturen? Zakelijke en privérekeningen koppelen? Of SEPA-incasso’s gebruiken? Dan biedt de Bizcuit app de boekhoudkoppeling die de gewenste mogelijkheden biedt.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Soort > Open banking, TMS en Payment management, ZZP'ers en klein MKB, ICT Innovatie
Bronvermelding Bizcuit en Rabobank
Internet URL Bizcuit en Rabobank

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED