Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Easy1 introduceert purchase to pay software die toegankelijk is voor het MKB

Plaatsingsdatum 17-10-2022
Berichtdatum 18 oktober 2022

Softwarebedrijf uit Ede lanceert purchase to pay software met uniek prijsmodel

Easy1, een telg van Easy Systems, introduceert purchase to pay software die toegankelijk is voor het MKB. Met een uniek prijsmodel, het hele platform is al vanaf €0,- te gebruiken, maakt Easy1 het mogelijk om het proces van inkoop tot betaling te automatiseren op een manier die sterk lijkt op hoe ‘de grote jongens’ het doen.

Mkb’er wil dezelfde prettige beleving
Purchase to pay software wordt nog niet vaak ingezet door het MKB. Dit komt o.a. doordat er gewoon geen gebruiksvriendelijke en betaalbare (all-in-one) softwareoplossing beschikbaar is die het complete proces automatiseert afgestemd op de processen binnen het MKB. “Kijk” zegt Manon Meirlevede, UI/UX designer, “als kleinere MKB-organisatie wil je wél fijne software die jouw probleem oplost. Diverse (budget) oplossingen naast elkaar gebruiken is niet die fijne beleving die je eigenlijk zou willen. Sterker nog, daar worden die administratieve taken haast vervelender door. Met Easy1 willen we een fijne beleving creëren, software die intuïtief aanvoelt en waarin je prettig met elkaar samenwerkt.”

Complete oplossing voor MKB bestond nog niet
Easy1 komt niet zomaar uit de lucht vallen. De softwareontwikkelaar uit Ede heeft 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en verkopen van purchase to pay software. “Het ontbrak in de markt nog aan een goede complete oplossing voor kleinere organisaties, waar dit al jaren bestond voor de corporates en groot MKB. Met Easy1 willen we dit gat opvullen en MKB-ondernemers helpen te profiteren van geautomatiseerde processen zoals de corporates dat kunnen.” Maaike van Roomen, Business Development Manager.

Net als Spotify
Financieel administratieve processen en Spotify lijken op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen te hebben. “Toch is er wel een mooie gelijkenis.” vertelt Maaike. “Veel mensen zijn al lang gewend aan het online aanschaffen van clouddiensten zoals Spotify en ook daar heb je verschillende prijsmodellen met voor ieder wat wils. Met dat soort diensten heb je vaak ook een freemium model en een betaalde versie waarmee je extra functionaliteiten krijgt. Mensen zijn er ook helemaal aan gewend om zelf hun account in te richten. Het is niet vreemd om in een werkomgeving dan een vergelijkbare ervaring te willen. En die ‘Spotify-ervaring’ biedt Easy1 voor financieel administratieve processen.”
  

Categorie(n) Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding Easy Systems
Internet URL Easy Systems

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED