Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma neemt OutSmart over met field service management software

Plaatsingsdatum 25-10-2022
Berichtdatum 25 oktober 2022

OutSmart is in 2011 opgericht onder de naam WerkbonApp. Buitendienstmedewerkers kunnen met de digitale werkbon hun werkzaamheden registreren, waarna de binnendienst deze met een muisklik verwerkt tot factuur. De tool werd direct een succes. In 2019 veranderde WerkbonApp de naam in OutSmart omdat de software inmiddels was uitgegroeid tot een volwaardig en gebruiksvriendelijk field service management systeem. Het bevat functies voor digitaal plannen, materiaalbeheer, offertes, crm, urenregistratie, facturatie, projectplanning, contract- en objectbeheer en specifieke functies voor installateurs in de koeltechniek. De cloudapplicatie werkt op laptop, smartphone en tablet en heeft ruim 80 koppelingen met boekhoud- en ERP-systemen. Meer dan 4.000 bedrijven in de installatietechniek, bouw en andere dienstverleners gebruiken OutSmart voor hun dagelijkse werkzaamheden.

OutSmart blijft onder de eigen naam en met het huidige team van 45 medewerkers opereren als zelfstandig onderdeel binnen de Visma Groep. Overeenkomsten met klanten blijven ongewijzigd.
  

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > Facility management, Branche > Automotive, SAAS, Cloud Computing, Branche > Dienstverlening, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED