Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

PKIsigning ontwikkelt Microsoft-connector voor robotisering

Plaatsingsdatum 01-11-2022
Berichtdatum 1 november 2022

Ondertekenplatform PKIsigning heeft een low-code koppeling op de markt gebracht. Dit stelt organisaties in staat om documentprocessen te automatiseren. De koppeling is per direct beschikbaar voor iedereen om te gebruiken binnen het Microsoft Power Platform. Het Power Platform is een set aan innovatie instrumenten. Dit maakt onderdeel uit van het groeiende Microsoft 365 portfolio. Standaard handelingen kunnen hiermee eenvoudig worden gerobotiseerd.

PKIsigning, die innovatie software ontwikkelt voor digitaal ondertekenen en veilig afleveren van documenten, heeft technische aanpassingen doorgevoerd om het platform geschikt te maken. Deze maand is de connector door Microsoft gepubliceerd. PKIsigning helpt organisaties door de inzet van robotisering om tijd te besparen in de afwikkeling van documenten.

Contracten genereren, ondertekenen en archiveren
Met de connector worden o.a. documenttemplates gevuld en automatisch aangeboden aan interne en externe ondertekenaars. Dat kan voor standaard contracten, verwerkersovereenkomsten, verklaringen of andere documenten. Als alle handtekeningen verzameld zijn, ontvangen alle partijen een kopie. Het document wordt automatisch gearchiveerd in een online dossier als SharePoint. Naast deze voorbeelden worden ook geautomatiseerd XML/XBRL-datasets verwerkt. Organisaties kunnen met de connector ook geautomatiseerd bestanden veilig delen als alternatief voor e-mail.

Robotiseren zonder technische kennis
Low-code software, zoals het Microsoft Power Platform, maakt het mogelijk voor organisaties om zelf aan de slag te gaan met innovatie. Technische kennis is niet vereist, waardoor automatiseren voor een bredere doelgroep inzetbaar is. Op functionele wijze klik je processen in elkaar. Daarbij worden gegevens uit honderden applicaties opgehaald of bijgewerkt. Het aansluiten op een applicatie (met behulp van een API) is hierbij nog de meest complexe factor. De speciale connector van PKIsigning maakt deze stap overbodig. Je kan direct starten.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding PKIsigning
Internet URL PKIsigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED