UBL Ketentest

Software nieuws

Yuki koppelt met practicemanagement van AdminPulse

Plaatsingsdatum 26-11-2022
Berichtdatum 26 november 2022

Vanuit de Visma Connected Experience voor accountants begrijpen wij dat het speelveld van accountancy uitdagend kan zijn. Wet- en regelgeving worden steeds complexer, het is moeilijk om aan gekwalificeerd personeel te komen én klanten (81,4%) verwachten steeds meer strategisch advies.

Yuki en de practicemanagement software van AdminPulse vullen elkaar mooi aan om deze uitdagingen aan te pakken. Zo helpt Yuki je bij het verkrijgen van real-time data om strategisch advies te kunnen geven en helpen de functies van AdminPulse jouw kantoor nog beter te managen. Doordat je met AdminPulse een unieke stap zet naar een nog efficiënter en compliant digitaal kantoor, brengen we je graag nog eens op de hoogte van onze koppeling. Ook werken vele Yuki partners inmiddels met enthousiasme met AdminPulse.

Meer controle op en inzicht in je accountantskantoor?
Met de innovatieve functies van AdminPulse manage je complexe processen en workflows eenvoudig in de cloud. Van kwaliteitscontrole, planning, facturatie tot aan urenregistratie, documentbeheer, CRM en rapportage.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt?
Bekijk het tijdens de Product Demo van Partner Manager Mira Tans op 15 december 2022 om 10:00 uur en ontdek hoe je met AdminPulse:

  • inzicht hebt in de rentabiliteit van klanten en je werk;
  • op een overzichtelijk manier (toekomstige) taken automatiseert;
  • klantdossiers laat voldoen aan de kwaliteitstoetsing;
  • werkzaamheden en communicatie- en klantgegevens tot in detail vastlegt;
  • gepersonaliseerde facturen- en documenten met een druk op de knop verstuurt, archiveert en vergaand automatiseert.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Practice management software (en uren), Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Yuki en AdminPulse
Internet URL Yuki en AdminPulse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED