Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Met Linckr zelf bepalen welke gegevens je deelt en met wie

Plaatsingsdatum 06-12-2022
Berichtdatum 6 december 2022

Digidentity en Linckr zetten de financiële en juridische dienstverlening op z’n kop met de nieuwe consumentenapp ‘Linckr’. Met Linckr bewaren consumenten hun persoonsgegevens veilig in één digitale kluis en beslissen ze zélf welke gegevens ze delen en met wie. Hierdoor worden complexe transacties waarbij je online persoonlijke gegevens moet delen, zoals het kopen van een huis, makkelijker en veiliger voor consumenten.

Vanuit de overtuiging dat het eenvoudiger moet kunnen om bij verschillende instanties te bewijzen wie je bent, zonder de controle over je persoonlijke gegevens te verliezen, werd het consumentenplatform Linckr ontwikkeld. Op dit platform bewaren consumenten hun persoonsgegevens veilig en makkelijk, zodat ze zelf de baas blijven over hun gegevens en transacties. Vanuit hetzelfde platform kunnen zowel consumenten als organisaties informatie uitwisselen, documenten ondertekenen en online begeleiding krijgen.

Veilige persoonsidentificatie
De kern van Linckr is het veilig bewaren en verstrekken van onder andere persoonsgegevens. Digidentity is al jarenlang koploper op het gebied van online identificatie en was voor Linckr daarom een logische partner. Met klanten zoals de (Britse) overheid, verzekeraars en Adobe draagt Digidentity succesvol bij aan een duurzaam en veilig digitaal ecosysteem. De online identiteitsverificatie en elektronische handtekeningen die Digidentity aanbiedt, sluiten naadloos aan bij de behoefte van Linckr. Zo voorziet Linckr in een positieve klantervaring met maximale online veiligheid, waarbij het gebruiksgemak voor de klant centraal staat.
 

Categorie(n) Cybersecurity, Soort > Authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding Digidentity en Linckr
Internet URL Digidentity en Linckr

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED