Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

DAPAS is per 1-januari 2023 officieel onderdeel van Hyarchis

Plaatsingsdatum 09-01-2023
Berichtdatum 9 januari 2023

Deze overname maakt het voor ons mogelijk om essentiële technologieën te combineren, waardoor we de eerste complete compliance-oplossing voor de accountancymarkt kunnen gaan lanceren.

Voor onze klanten verandert er op korte termijn niets. Zij kunnen onze producten blijven gebruiken, zoals ze gewend zijn. Op de achtergrond bereiden wij ons voor op een consolidatie van de DAPAS Compliance Manager en het document managementsysteem van Hyarchis, zodat onze klanten in de loop van het jaar gebruik kunnen maken van een volledig geautomatiseerde compliance-oplossing: Hyarchis Comply.

Wij geloven dat we met deze stap, dé speler binnen de accountancymarkt voor compliance zullen zijn. Wij kijken ernaar uit om samen met Hyarchis de accountancysector te innoveren.

 

Categorie(n) Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Accountantskantoren, GRC en Assuring, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding DAPAS en Hyarchis
Internet URL DAPAS en Hyarchis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED