Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

VDL Enabling Technologies Group kiest Infor voor modernisering ERP

Plaatsingsdatum 11-01-2023
Berichtdatum 11 januari 2023

Infor, de industry cloud company, kondigt aan dat VDL Enabling Technologies Group (ETG) uit Eindhoven de Infor CloudSuite Industrial Enterprise inzet voor de modernisering van haar Baan ERP-oplossing. Infor ondersteunt VDL ETG met deze stap naar de cloud en de realisatie van hun ‘digitale fabriek’ visie.

VDL ETG gaat de CloudSuite Industrial Enterprise van Infor gebruiken voor uitrol van ERP in dit high-tech cluster van VDL Groep. VDL ETG is onder meer verantwoordelijk voor het produceren van modules van microchipmachines voor klanten in de semiconductor industrie. Door deze stap worden de kernproductieprocessen, de financiële- en bedrijfsadministratie en diverse andere onderdelen naar de cloud gebracht. Met de implementatie van Infor’s cloud enterprise resource planning (ERP) oplossing wordt de beoogde digitale transformatie, verdergaande automatisering van processen en verbeterde, real-time informatievoorziening vormgegeven. Hiermee verwacht VDL ETG de productiekwaliteit, de efficiëntie en de schaalbaarheid van operationele processen te optimaliseren.

Minimaal risico, maximale mogelijkheden
Charel van Hoof, digital transformation executive bij VDL ETG, zegt over de keuze voor Infor: “Wij werkten met een Baan-systeem. Omdat Baan is opgegaan in Infor en Infor een goede aansluiting biedt op onze business processen, was de keuze logisch en we konden zo een big-bang-overstap vermijden. We stappen ‘horizontaal’ over zodat voor mensen de processen en bijvoorbeeld codenummers herkenbaar blijven. Dus digitale transformatie in telkens kleine, overzichtelijke delen van onze systemen. Voor ons is het grote voordeel dat veel features in Infor’s CloudSuite zijn geïntegreerd. Vroeger hebben we veel deelapplicaties zelf ontwikkeld. Dat is nu niet meer nodig. Minimaal change management en dus minimaal risico, maar maximale features en mogelijkheden.”

 

Categorie(n) Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Infor-cloudoplossing ondersteunt bij optimaliseren productieproces bij Machinebouwer AWL [15-01-2024]

Infor Robotic Process Automation (RPA) levert complete oplossing voor automatisering van frontend, backend en beslissingen [02-11-2023]

Infor: implementatie van CloudSuite Food & Beverage bij Nutreco [23-08-2023]

HAK kiest Infor ERP oplossing Cloudsuite Food & Beverage [03-07-2023]

Brouwerij Duvel Moortgat kiest voor planning- en schedulingtools van Infor [15-11-2021]


Onerzoeksbureau GBNED