Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Alfa Accountants en Adviseurs viert livegang DigiOffice

Plaatsingsdatum 20-01-2023
Berichtdatum 19 januari 2023

Een feestelijk moment met taart om de livegang van DigiOffice samen te vieren. Voor Alfa Accountants en Adviseurs is het de afsluiting van een succesvolle implementatie van een nieuwe applicatie voor de circa 1.000 medewerkers.

In DigiOffice heeft het accountancykantoor uit Wageningen dé oplossing gevonden voor het beheer en gebruik van de 400 standaarddocumenten van de organisatie. Vanaf nu kunnen de collega’s altijd gemakkelijk het juiste document kiezen waarin huisstijlelementen en relatiegegevens automatisch op de goede plek komen te staan. Ook een workflow voor het toepassen van het 4-ogen principe bij het opstellen en goedkeuren van documenten is met DigiOffice voor Alfa Accountants en Adviseurs ingeregeld.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Portaaltoepassingen, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding IDB Groep
Internet URL IDB Groep

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED