Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuwe add-on van KING Software maakt bestandsuitwisseling tussen accountant en klant eenvoudiger

Plaatsingsdatum 01-02-2023
Berichtdatum 1 februari 2023

Er wordt dagelijks een grote hoeveelheid gevoelige documenten gedeeld binnen de accountancy.
Denk hierbij aan jaarverslagen, kvk- en notariële stukken, contracten, identificatiebewijzen en inkoopfacturen. Een voor de hand liggende manier is om deze documenten te e-mailen, maar als je meerdere klantadministraties beheert verlies je al snel het overzicht. Een nieuwe add-on voor accountants, maakt het mogelijk om razendsnel bestanden te delen met de klant. Deze worden vervolgens opgeslagen op één centrale plek, zodat je nooit een bestand hoeft te zoeken óf verliest

We vinden het belangrijk om ondernemers en accountants zo optimaal mogelijk te ondersteunen in hun samenwerking” aldus Mattijs Wilms, CEO van KING Software. Met de add-on voor de accountancy software uit eigen huis, kun je op één plek klantbestanden uit die administratie bewaren. Dat de gebruiker hierbij zelf kan kiezen hoe hij wil werken, was een prioriteit tijdens de ontwikkeling. “Binnen de beveiligde omgeving kun je een eigen mappenstructuur inrichten voor klantbestanden. Denk hierbij aan contracten of documenten die alleen met de juiste rechten ingezien kunnen worden” vertelt hij. “Je kunt hiernaast ook handige standaardmappen activeren voor financiële rapportages of belastingaangiften”.

Zodra er een nieuw bestand wordt geplaatst in de omgeving, brengen notificaties je hier snel van op de hoogte. De versiehistorie houdt de geschiedenis bij van bestanden met dezelfde titel, zodat je zelfs na wijzigingen, oudere versies nog kunt bekijken of raadplegen. Dit biedt overzicht voor accountants met meerdere klantadministraties. Je hoeft zelf niets bij te houden, te controleren of te bewaren, maar kunt hiervoor volledig vertrouwen op de add-on.

De persoonlijke inbox: een oplossing voor gebruikers die graag e-mailen
Gebruiksgemak staat voorop in de add-on die KING Connect Drive als naam heeft gekregen. Een nieuw bestand upload je door de bestanden naar de map in de browser te slepen. Hierbij is het ook mogelijk om rapporten vanuit het boekhoudprogramma in een aparte map te plaatsen binnen KING Connect Drive. Als klanten bestanden plaatsen of e-mailen naar Drive, kan de accountant inkoopfacturen ook direct doorzetten naar Factuur2KING voor verwerking in de boekhouding.

Een complete add-on voor KING Accountancy en KING Finance
Waar KING Finance een complete oplossing is voor ondernemers die hun boekhouding willen automatiseren, is KING Accountancy volledig ontwikkeld voor accountants. Het voeren van (meerdere) klantadministraties wordt hiermee volledig geautomatiseerd. Met functionaliteiten zoals het accountancy dashboard, de RGS Brugstaat en de audit trail, heb je als accountant altijd grip op je werkvoorraad. De add-on is geïntegreerd in beide oplossingen. Zo ontstaat voor zowel accountant als ondernemer, hét samenwerkingsplatform waarmee zij samen profiteren van de mogelijkheden en uitgebreide functionaliteiten.

Ontdek de functionaliteiten tijdens kosteloze webinars in februari
Ter introductie organiseert KING Software twee kosteloze webinars op 9 en 14 februari van 9:30 10:00. In een half uur wordt ingegaan op alle functionaliteiten en kunnen deelnemers kennismaken met KING Connect Drivel.
Bekijk meer en schrijf je nu kosteloos in!
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Portaaltoepassingen
Bronvermelding KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Het einde van papierwerk: hoe automatische factuurverwerking het verschil maakt [16-05-2023]

Accountants en duurzaamheid: hoe jouw rol van belang is bij het verduurzamen van het mkb [10-05-2023]

KING ERP Financieel: 3e generatie van financiële API is af [08-04-2023]

NOOVI introduceert 5 nieuwe KING ERP uitbreidingen voor groothandel en B2B [08-12-2022]

Webinar (13 en 20 dec 2022) over WKR: biedt grip op de vrije ruimte in 2023 [06-12-2022]


Onerzoeksbureau GBNED