Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bekendmaking Visma Software Partner van het Jaar

Plaatsingsdatum 19-02-2023
Berichtdatum 17 februari 2023

Op woensdag 15 februari 2023 vond de jaarlijkse uitreiking van de Visma Software Partner Awards plaats. Tijdens een interactieve avondshow in Theater De Speeldoos in Baarn mocht Arch-IT de award voor partner van het jaar 2022 in ontvangst nemen. Deze Visma-partner ging ook naar huis met de award voor project van het jaar en David Pit van dezelfde organisatie werd uitgeroepen tot accountmanager van het jaar. Marvin van der Sprong van About Software won de Consultant van het jaar Award en de Customer Success Award ging naar AccountOne.

De avond werd gepresenteerd door Dolf Jansen en het interactieve programma van de avond werd begeleid door de Tin Man Band. Richard Scheper, Managing Director van Visma Software, trapte de avond af door de aanwezigen bij te praten over de laatste ontwikkelingen bij Visma Software.

Focus, aanpassingsvermogen en nauwe onderlinge samenwerking
Partner van het jaar werd: Arch-IT. Deze partner realiseerde de meeste groei met cloudsoftware Visma.net dankzij focus, aanpassingsvermogen en een nauwe onderlinge samenwerking waarbij de prospects en klanten centraal staan’, aldus Ivo Bodenstaff, Business Line Director Visma.net.

Belangrijke schakel in het commerciële proces
De Account Manager van het jaar Award ging naar David Pit van Arch-IT. ‘David heeft de meeste nieuwe opdrachten en een groot aantal procesuitbreidingen bij verschillende grote klanten binnengehaald’, zo vertelt Hildo Blom, Team Manager Sales midmarket.

Kennis is pas waardevol als deze gedeeld wordt
Projecten met een innovatief en creatief karakter maken kans op de Project van het Award. De inzending van Arch-IT werd dit jaar tot beste verkozen. Deze bestond uit de opzet van een online kennisbank waarin de kennis van de ingerichte processen en standaardwerkwijzen in de software is opgenomen. Zo blijft deze informatie ook na de implementatie beschikbaar. Dit helpt zowel klanten als nieuwe consultants, die klanten zo sneller kunnen helpen omdat standaardsituaties al beschreven zijn.

Creatief en nauw betrokken
Marvin van der Sprong van About Software werd dit jaar opnieuw beloond met de Consultant van het jaar Award. Marvin blonk ook nu weer uit in het delen van zijn kennis, zowel bij implementaties als via de klantcommunity van Visma Software waardoor hij vele klanten verder heeft geholpen. Ook zijn inzet bij pilots en de uitstekende samenwerking met het supportteam droegen bij aan het aan hem toekennen van deze prijs.

Klanten behouden en succesvol maken
Ook AccountOne viel dit jaar in de prijzen. Bij het toekennen van deze prijs wordt onder meer gekeken naar zaken als Net Promotor Score (NPS), klantbehoud en het aanschakelen van aanvullende services. ‘Dat de klantbenadering van AccountOne de juiste snaar raakt blijkt wel uit hun goede resultaten op al deze gebieden. Door de juiste aandacht en aanpak helpen zij hun klanten verder te bouwen aan hun succes’, zo haalt Gert Koudijs, Manager Consultancy & Support Visma.net aan.
  
Meer over Visma.

Categorie(n) Diversen
Bronvermelding Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED