Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Het tweede nummer van het digitale Hyarchis Accountancy Magazine is nu online beschikbaar

Plaatsingsdatum 11-03-2023
Berichtdatum Maart 2023

Hyarchis is al lang actief op deze markt en zoekt continu de samenwerking op met toonaangevende bedrijven, docenten en verenigingen. Door kennis en ervaring te combineren met de input van inspirerende professionals uit de sector, stelt het Hyarchis in staat om de best practices te presenteren in ons informatieve magazine.

De editie van 2023 geeft een nieuwe, diepgaande kijk op de accountancysector. Ontwikkelingen volgen elkaar ontzettend snel op en als accountant is het essentieel om die voorsprong te houden. Alleen dan is het mogelijk om klanten naar tevredenheid te bedienen en succesvol te zijn.

Accountancy Magazine is de perfecte bron om op de hoogte te blijven van de laatste trends in accountancy. U leest onder andere voor welke uitdagingen accountantskantoren in 2023 staan, en hoe, volgens de NBA, de accountant van morgen eruit ziet. U leert daarnaast meer over complexe compliance-uitdagingen en hoe u die het hoofd kan bieden en over het standaard grootboekschema RGS MKB waarover GBNED en NOAB informeren.

Nog een trend in de markt: de toezichthouder roert zich. Wet- en regelgeving wordt steeds strikter. Gilbert Verhulst (Moore DRV) vertelt hoe het is om door de AFM onder de loep te worden genomen, Peter Rijsdijk (Dapas) geeft tips over hoe kantoren compliant kunnen blijven en nog veel meer.

Naar aanvragen magazine Toekomst van de accountancy 2023.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, RGS (ReferentieGrootboekSchema), ICT Innovatie, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Financials, GRC en Assuring
Bronvermelding Hyarchis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED