Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse

Plaatsingsdatum 14-03-2023
Berichtdatum 14 maart 2023

PinkWeb presenteert een nieuwe integratie met de CRM cloudsoftware van AdminPulse (by Visma Syneton). Met deze integratie kunnen administratie- en accountantskantoren hun klantgegevens vastleggen in AdminPulse en synchroniseren deze gegevens tegelijkertijd naadloos met PinkWeb. Snel, makkelijk en veilig.

Je werkt dankzij deze koppeling altijd automatisch met kloppende informatie én voorkomt tijdrovend handmatig invoerwerk, met het risico op fouten en zelfs datalekken.

Over PinkWeb en AdminPulse
Met PinkWeb kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden. AdminPulse helpt accountants met het managen van processen. Je houdt regie en controle omdat complexe processen en workflows makkelijker en inzichtelijker worden. Ook ben je automatisch compliant met constant wijzigende wet- en regelgeving.

CRMHub
Je kunt deze integratie ook gebruiken in combinatie met de nieuwe CRMHub. Je kiest zelf je bronpakket voor CRM-gegevens en verbindt deze met de CRMHub aan je andere werkpakket(ten). Zo werk je in al je software op basis van up-to-date CRM-gegevens. De CRMHub werkt al met Yuki, VisionPlanner en PinkWeb. AdminPulse sluit zich nu aan in dit rijtje.

We bouwen samen met veelgebruikte Visma-oplossingen een compleet geautomatiseerde CRM-oplossing voor accountants. Oftewel: de Connected Experience voor Accountants in de praktijk. Jij bepaalt welke software je gebruikt, wij bieden je alle voordelen van integratie en samenwerking.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Portaaltoepassingen, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Visma | PinkWeb
Internet URL Visma | PinkWeb

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

CRMHub: realtime synchronisatie van CRM-gegevens [02-05-2023]

Visma PinkWeb: Makkelijker met AI documenten laten ondertekenen vanuit Sharepoint [08-04-2023]

Visma CRMHub maakt tijdrovend proces eenvoudig en veilig [30-09-2022]

Visma | PinkWeb voegt nieuwe functionaliteit toe aan Connected Signing [13-07-2022]

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en Sharepoint [19-05-2022]


Onerzoeksbureau GBNED