Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

SAP integreert AI-functies in oplossingen voor maakindustrie

Plaatsingsdatum 12-04-2023
Berichtdatum 12 april 2023

SAP kondigt nieuwe functionaliteit aan voor zijn supplychainoplossingen. Hiermee profiteren bedrijven in de maakindustrie van datagedreven inzichten voor een weerbaardere supplychain. Het gaat onder andere om AI-functionaliteit voor SAP Digital Manufacturing, visuele inspectieprocessen, en naleving van duurzame verpakkingsrichtlijnen in SAP Responsible Design and Production.

Gebruikers van SAP Digital Manufacturing kunnen de geïntegreerde AI-functionaliteit inzetten voor AI-gestuurde inzichten en AI-gestuurde visuele inspectieprocessen. Hiermee kunnen ze defecte onderdelen in een vroeg stadium ontdekken en oplossen, wat de productiekwaliteit ten goede komt. De lagere percentages defecte producten resulteren in minder serviceclaims en een gezonder assetbeheer.

3D-mogelijkheden voor meer veerkracht
Voor een nog veerkrachtiger productieproces zijn de 3D productviewer-mogelijkheden van SAP Enterprise Product Development nu geïntegreerd in de productie-, service- en onderhoudsprocessen. In SAP Digital Manufacturing kunnen productieoperators nu 3D-productmodellen in hun dashboard en werkomgeving bekijken en zo complexe assemblageprocessen stroomlijnen. In de mobiele app SAP Service and Asset Manager kunnen buitendienstmedewerkers via 3D augmented reality-weergaven het onderhoud van bedrijfsmiddelen versnellen, de first time fix rates verhogen en de uitvaltijd verminderen.

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > ERP, Robotic (accounting) en AI, Branche > Automotive
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED