Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Uitbreiding klantenbestand Unit4 binnen zowel de publieke en non-profit sector als de zakelijke dienstverlening

Plaatsingsdatum 20-04-2023
Berichtdatum 17 april 2023

In Nederland koos onder andere gemeente Edam-Volendam afgelopen kwartaal voor de diensten van Unit4, en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de gemeente Etten-Leur en de gemeente Bronkhorst kozen voor een uitbreiding van de al bestaande samenwerking.

Keuze voor Unit4 ERPx, FP&A en Scanmarket
Andere klanten die in het eerste kwartaal van dit jaar voor Unit4 kozen, zijn onder andere Frankfurt Construction Management GmbH, L&Q Housing, Nanaimo, en MONETRA. Zij kozen voor zowel Unit4 ERPx, FP&A als Scanmarket, of een combinatie van de drie, om zo diepgaandere inzichten te krijgen, risico’s te beperken, kosten te verlagen en de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren.

Overstap naar de ERP-cloudoplossing
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, gemeente Etten-Leur, en gemeente Bronckhorst, behoren tot de klanten die al eerder profiteerden van deze voordelen, maar afgelopen kwartaal live zijn gegaan met ERPx, de next-generation ERP-cloudoplossing van Unit4. Dat deze organisaties de overstap naar de cloud maken, toont aan dat ze op zoek zijn naar een cloudstrategie en digitale aanpak. Door ERPx te implementeren, verbeteren deze organisaties de kwaliteit van hun data, vereenvoudigen ze processen en leveren ze uiteindelijk een verbeterde klant- en werknemerservaring.

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Financials
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED