Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Digidentity en CM.com werken samen aan gebruiksvriendelijke elektronische handtekeningen

Plaatsingsdatum 02-05-2023
Berichtdatum 1 mei 2023

Digidentity, onderdeel van Solera.inc, en CM.com kondigen vandaag hun samenwerking aan. Deze nieuwe samenwerking zorgt dat op het CM.com-platform ook digitaal ondertekend kan worden met een gekwalificeerde elektronische handtekening (QES), naast geavanceerde elektronische handtekeningen (AdES). QES biedt niet alleen meer zekerheid over de identiteit van degene die tekent dan AdES, maar is ook juridisch bindend in zowel de EU als het Verenigd Koninkrijk.

Het voordeel van digitale handtekeningen is dat ze efficiënt zijn, de kans op fouten in het proces verminderen en door het hoge betrouwbaarheidsniveau zorgen voor een veilig gevoel bij alle betrokken partijen. Met de gebruiksvriendelijke dienst van Digidentity kan CM.com gekwalificeerde elektronische handtekeningen aanbieden zonder afbreuk te doen aan gemak en veiligheid.

Deze overeenkomst versterkt de positie van Digidentity als identiteitsplatform. Digidentity is een Qualified Trust Service Provider (QTSP) en heeft meer dan 25 miljoen identiteiten op haar platform geverifieerd met het hoogste betrouwbaarheidsniveau. Met de naadloze integratie en schaalbare oplossing van Digidentity kan CM.com zijn klanten een nog betere gebruikservaring bieden.
  

Categorie(n) Soort > Authenticatie en ondertekenen, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Digidentity
Internet URL Digidentity

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED