Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

CRMHub: realtime synchronisatie van CRM-gegevens

Plaatsingsdatum 02-05-2023
Berichtdatum 1 mei 2023

Maak kennis met de CRMHub: dé verbinding tussen CRM-systemen en alle andere software die je als accountant gebruikt. Met dit Visma-product werk je efficiënter, veiliger en ben je super flexibel. De CRMHub komt voort uit de Visma Connected Experience voor Accountants en is beschikbaar voor gebruikers van PinkWeb, Visionplanner en binnenkort Yuki.

Stel je voor: je hoeft CRM-gegevens alleen nog maar in te voeren of te wijzigen in je CRM-pakket en de data staat automatisch goed in al je andere systemen. Zo naadloos en makkelijk werkt de CRMHub.

Nooit meer handmatig gegevens aanpassen, wat veel tijd kost en het werk niet leuker maakt voor je mensen. Nooit meer imports en exports van lijsten met klantgegevens, die vaak onveilig worden opgeslagen of worden gemaild, waardoor het risico op datalekken enorm toeneemt.

Wat wel? Een goede dataflow op basis van altijd kloppende CRM-data, zodat je processen kunt automatiseren en verbeteren en je klant kunt voorzien van actuele, relevante adviezen. Ultieme flexibiliteit, want jij kiest welke software je nodig hebt en de CRMHub zorgt dat deze is verbonden met je CRM-systeem. En niet onbelangrijk: met een veilige integratie, ontwikkeld volgens het Visma Security Program. Een methode die software en data beschermt volgens de strengste veiligheidsstandaarden.

Connected Experience voor Accountants
De CRMHub is een grote technische stap binnen de Connected Experience voor Accountants. De technologie werkt voor alle systemen binnen én buiten de Visma-familie, maar als je met Visma-software werkt dan is de CRMHub automatisch en gratis voor jou beschikbaar. Vanaf vandaag geldt dat voor de software van PinkWeb en Visionplanner. In de komende maanden sluiten ook Yuki en AdminPulse zich aan. Andere bedrijven binnen de Visma Connected Experience voor Accountants werken hard om de CRMHub te integreren in hun software.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Visma | PinkWeb
Internet URL Visma | PinkWeb

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

NIEUW: PinkWeb Comply helpt jouw KYC-proces [19-10-2023]

Visma PinkWeb: Makkelijker met AI documenten laten ondertekenen vanuit Sharepoint [08-04-2023]

Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse [14-03-2023]

Visma CRMHub maakt tijdrovend proces eenvoudig en veilig [30-09-2022]

Visma | PinkWeb voegt nieuwe functionaliteit toe aan Connected Signing [13-07-2022]


Onerzoeksbureau GBNED