Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gemeente Edam-Volendam kiest voor ERPx van Unit4

Plaatsingsdatum 02-05-2023
Berichtdatum 2 mei 2023

Gemeente Edam-Volendam heeft na een aanbesteding voor ERPx van Unit4 gekozen. Dankzij deze samenwerking kan de gemeente haar financiële processen compleet herdefiniëren en is zo klaar voor alle uitdagingen op de (middel)lange termijn. Met ERPx heeft de gemeente een flexibele, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige SaaS-oplossing.

Implementatie al bezig
Het implementatieproces van ERPx is al in volle gang en hierbij wordt er gewerkt met best practices die Unit4 bij andere gemeentes heeft opgedaan. Dit zorgt voor een vlotte implementatie, maar helpt tegelijkertijd ook om flexibiliteit te houden en de afslag te nemen die het beste bij de gemeente past.

Nico Plat, Inkoopregisseur bij gemeente Edam-Volendam: “Wij zijn op zoek gegaan naar nieuwe financiële software om daarmee klaar te zijn voor de toekomst. Daarbij was het voor ons belangrijk dat de software toegankelijk en gebruiksvriendelijk was, zodat medewerkers in het hele bedrijf makkelijk toegang hebben tot de voor hen relevante onderdelen. En dat zij gegevens maar één keer hoeven in te voeren en het automatisch gedeeld wordt met andere software. ERPx biedt dit allemaal en past bij onze visie. We kijken dan ook uit naar deze samenwerking!
  

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Financials
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED