Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Het einde van papierwerk: hoe automatische factuurverwerking het verschil maakt

Plaatsingsdatum 16-05-2023
Berichtdatum 15 mei 2023

Als accountant wil je efficiënt werken en je klanten goed ondersteunen. Handmatige factuurverwerking kost echter veel tijd, vooral als je meerdere facturen van verschillende klanten ontvangt. Gelukkig is er een oplossing: Factuur2KING. Hiermee kunnen klanten snel facturen aanleveren en word je volledig ontzorgd in de verwerking. De scan- en herkenoplossing zet facturen direct om naar een boekingsvoorstel, ongeacht het originele bestandstype. Automatische controles beschermen tegen spookfacturen, zodat je altijd veilig werkt. Daarnaast zorgen uitgebreide instellingen rondom fiattering voor een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant.

In dit artikel kom je meer te weten over Factuur2KING en tijdens het webinar hierover op 23 mei 2023, kun je zelf zien hoe het werkt. Klaar om te zien hoe Factuur2KING het werk voor jou én je klant makkelijker maakt? Lees dan verder!

Wat maakt Factuur2KING een waardevolle toevoeging voor accountants?

 • Een geïntegreerde scan- en herkenoplossing
  Factuur2KING is een geïntegreerde scan- en herkenoplossing voor een snelle factuurverwerking. Met deze slimme tool kunnen facturen in een handomdraai worden omgezet naar UBL-formaat. Dankzij UBL kunnen bedrijven dezelfde zakelijke documenten uitwisselen, ongeacht welke systemen ze gebruiken.

 • Automatische boekingsvoorstellen, 100% herkenning en meer!
  De oplossing kan meer dan alleen facturen scannen en volledig herkennen. Het stelt ook automatisch een boekingsvoorstel op basis van de vermelde gegevens op de factuur. Als er gegevens ontbreken op de factuur worden deze automatisch aangevuld. Door 100% herkenning van facturen bespaar je veel tijd, omdat je niet zelf hoeft te vragen naar ontbrekende informatie.
   
 • Bescherm jezelf tegen fraude en werk efficiënter
  Fraude ligt altijd op de loer, maar met Factuur2KING zijn je klanten hiertegen beschermd. Het biedt uitgebreide controles en fiatteringsslagen om zo te beschermen tegen spookfacturen. Bovendien biedt Factuur2KING handige functies voor crediteuren- en debiteurenbeheer, zoals een white en blacklist.

  De automatische controles worden op verschillende niveaus uitgevoerd. Zoals op statutaire naam, postcode en KVK-nummer. Ook wordt er meteen gecontroleerd of de betreffende crediteur/debiteur nog wel ingeschreven staat. Afwijkingen worden direct geconstateerd, zodat je altijd actuele gegevens hebt.

 • Efficiënte samenwerking tussen accountants en ondernemers
  Factuur2KING biedt niet alleen accountants een veilige manier om facturen te verwerken met uitgebreide controles, maar ook ondernemers profiteren van de mogelijkheid om facturen rechtstreeks naar een uniek e-mailadres binnen de administratie te sturen.

  Daarnaast biedt het accountancy dashboard ook specifieke voordelen voor accountants, omdat ze direct kunnen zien welke klanten facturen hebben ingestuurd en aan welke klantadministratie ze kunnen werken. Hierdoor verloopt de samenwerking tussen accountants en ondernemers een stuk efficiënter en wordt er tijd bespaard. En voor inzicht en grip op die verschillende administraties, vertrouwen duizenden accountants op het accountancy dashboard binnen KING Accountancy

Benieuwd hoe Factuur2KING jouw dagelijkse taken als accountant kan vereenvoudigen én hoe het de factuurverwerking voor je klanten een stuk makkelijker maakt? Meld je dan nu aan voor het Factuur2KING webinar op dinsdag 23 mei 2023 om 09:30!
  

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED