Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Doccle: het grootste digitale administratieplatform van België, breidt uit naar Nederland

Plaatsingsdatum 22-06-2023
Berichtdatum 22 juni 2023

Doccle, het grootste digitale administratieplatform van België, breidt uit naar Nederland. In België maken al 2,8 miljoen consumenten en meer dan 17.500 bedrijven gebruik van dit platform om hun loonstroken, verzekeringspolissen en andere belangrijke documenten veilig te beheren en te delen. Vanaf vandaag zijn de diensten van Doccle ook in Nederland beschikbaar. De ambitie is dat binnen vijf jaar vier miljoen Nederlanders het platform gebruiken of bekend zijn met de toepassing.

Het grootste digitale administratieplatform van België
Doccle is negen jaar geleden opgericht in België en inmiddels uitgegroeid tot het grootste digitale administratieplatform van het land. Meer dan 17.500 overheden, verzekeraars, banken, telecomleveranciers en andere bedrijven gebruiken het platform om facturen, loonstroken en andere belangrijke documenten te bezorgen in ieders persoonlijke documentenkluis. Ook de Belgische Berichtenbox van de overheid is gekoppeld met Doccle. Bijna drie miljoen Belgen hebben momenteel bij Doccle al hun eigen data en documentenkluis, en elke dag komen er zo’n duizend nieuwe gebruikers bij. Het communicatieplatform is zo ontwikkeld dat het leidt tot verhoging van de servicegraad van aangesloten organisaties en circa dertig procent meer traffic tot de Mijn-omgevingen. Tegelijkertijd bespaart het partijen substantieel in IT- en proceskosten door het leveren van betere data en API-gebaseerde IT-componenten.

Overname Smart Service Company
Doccle is in staat om haar diensten nu ook in Nederland aan te bieden vanwege de overname van de datakluisoplossing van het Nederlandse technologiebedrijf Smart Service Company. 

Antwoord op phishing
Een belangrijk speerpunt van Doccle is cybersecurity. Aangezien het probleem van phishing alleen maar groter wordt, blijft Doccle constant investeren in de bescherming van persoonlijke gegevens en voldoet het bedrijf aan alle geldende privacywetgeving. Elk bedrijf dat met Doccle werkt is geverifieerd, elk document is versleuteld en elke gebruiker moet zich verifiëren om toegang te krijgen.
  

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Soort > Portaaltoepassingen, Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Doccle
Internet URL Doccle

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED