Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Qwoater en PKIsigning bundelen krachten met integratie voor digitale ondertekening van HR-documenten

Plaatsingsdatum 22-06-2023
Berichtdatum 22 juni 2023

Qwoater, een toonaangevende leverancier voor cloud document management voor de accountancy branche, en PKIsigning, specialist op het gebied van digitale handtekeningen op hoog betrouwbaarheidsniveau, kondigen met trots een nieuwe samenwerking en software integratie aan.

De samenwerking tussen Qwoater en PKIsigning breidt de mogelijkheden rondom digitaal tekenen vanuit Qwoater verder uit. Naast het gebruik van haar standaard ondertekenoptie stelt de nieuwe integratie HR-, salaris, en samenstelprofessionals in staat om documenten snel en eenvoudig digitaal te ondertekenen via de oplossing van PKIsigning. Met deze software integratie kunnen bedrijven -met behoud van de voorkeursoplossing van de klant voor digitaal ondertekenen- efficiënter werken, papiergebruik verminderen en de naleving van regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging verbeteren. 

PKIsigning staat bekend om zijn geavanceerde digitale handtekeningtechnologie, die gebruikmaakt van Public Key Infrastructure (PKI) om een hoog niveau van vertrouwen en authenticiteit te bieden. Door deze technologie te integreren in de software van Qwoater, kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit het platform HR-documenten elektronisch ondertekenen met een veilige en Europees erkende handtekening (eIDAS).

De integratie van PKIsigning in de cloud document software van Qwoater biedt meerdere voordelen, waaronder:

  • Betrouwbaarheid en juridische geldigheid: Dankzij het gebruik van de technologie van PKIsigning kunnen digitale handtekeningen gezet worden op geavanceerd en gekwalificeerd betrouwbaarheidsniveau, bijvoorbeeld voor arbeidsovereenkomsten.
      
  • Efficiëntie en tijdsbesparing: Het digitale ondertekeningsproces versnelt de workflow, vermindert de afhankelijkheid van papier en minimaliseert administratieve taken.

De nieuwe software integratie is per direct beschikbaar.

Meer over Qwoater en PKISigning.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Qwoater en PKISigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED