Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

HAK kiest Infor ERP oplossing Cloudsuite Food & Beverage

Plaatsingsdatum 03-07-2023
Berichtdatum 3 juli 2023

Infor®, the industry cloud company, kondigt vandaag aan dat HAK, een Nederlandse producent van groenten en peulvruchten, start met de implementatie van Infor’s Cloudsuite Food & Beverage om de bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

De implementatie van Infor CloudSuite Food & Beverage past bij de groeidoelstellingen van HAK. Bovendien is het bedrijf met efficiëntere bedrijfsprocessen in staat om beter in te spelen op veranderende situaties in de markt. HAK staat voor duurzaamheid, het bedrijf streeft ernaar om 100 procent biologisch te worden voor al haar lokale groenten en peulvruchten, waarbij dit voor de consument betaalbaar moet blijven. Daarvoor is een grotere efficiëntie in de hele productieketen noodzakelijk. Ook op het vlak van traceerbaarheid, of zoals HAK het zelf noemt ‘van grond tot mond’ biedt de nieuwe ERP oplossing de mogelijkheid om dit nog beter te beheersen. Kortom: CloudSuite Food & Beverage draagt bij aan de groeistrategie van HAK.

Organisatiebrede implementatie
Het belangrijkste doel van het in gebruik nemen van deze industrie-specifieke CloudSuite van Infor is efficiënter werken op het gebied van supply chain planning en warehouse management. Daar gebeurt nu nog veel handmatig.. Bij de implementatie wordt de hele organisatie meegenomen. Daarbij zijn de operationele stromen het belangrijkste, maar elke discipline zal uiteindelijk met het systeem gaan werken.

Voorbereid op de toekomst, innovatie en groei
De ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie volgen elkaar steeds sneller op. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en om aan de groeidoelstellingen te voldoen koos HAK voor Infor CloudSuite Food & Beverage, een oplossing die specifiek voor levensmiddelenproducenten is ontwikkeld en als een altijd actuele cloud service beschikbaar is die voordurend voorzien wordt van nieuwe mogelijkheden en innovaties. Hierdoor kan HAK de ontwikkeling en innovatie van de onderneming versnellen.

Infor CloudSuite Food & Beverage
Infor CloudSuite Food & Beverage maakt het mogelijk om efficiëntieverbeteringen door te voeren in de toeleveringsketens van levensmiddelenproducenten en nieuwe producten sneller op de markt te brengen. Het platform biedt ERP-oplossingen voor alle belangrijke segmenten van de voedingsmiddelenindustrie, waaronder bakkerijproducten, dranken, zuivel, vlees en gevogelte, bereide en gekoelde producten en voedingsingrediënten.
  

Categorie(n) Branche > Agrarische sector, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > ERP, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED