Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bizcuit en Hix (voorheen bekend als SecureLogin) zijn een partnership aangegaan

Plaatsingsdatum 04-07-2023
Berichtdatum 4 juli 2023

Bizcuit en Hix (voorheen bekend als SecureLogin) zijn een partnership aangegaan. Daar waar Bizcuit gericht is op het leven van ondernemers makkelijker maken, richt Hix zich op het automatiseren van overbodige handelingen van accountants – ongeacht het boekhoudpakket. Het partnership stelt de ondernemer in staat om in één app alle dagelijkse financiële zaken af te handelen, inclusief de afstemming met de accountant, en geeft een actueel inzicht in hun financiële situatie. Accountantskantoren die gebruik maken van Hix werken eenvoudig samen met hun klanten via de Bizcuit app.

Vragen?
Hix levert met haar platform een slimme oplossing voor vraagposten aan accountants. Via het platform stuurt de accountant, centraal en over verschillende gekoppelde boekhoud-, salaris- en fiscale pakketten, de verzoeken tot het aanleveren van ontbrekende stukken of informatie naar de klant. De vragen worden in de ondernemersapp van Bizcuit ontvangen en kunnen direct door de ondernemer beantwoord. Hix en Bizcuit vormen samen het visitekaartje van het accountantskantoor, helemaal als deze in de huisstijl van het accountantskantoor wordt gepresenteerd. Het kantoor realiseert een consistente digitale klantervaring: de ondernemersapp en de communicatie rondom de afstemming met de accountant wordt aangeboden in de kleur en huisstijl van het kantoor.

Ondertekenen en indienen aangiftes
De integratie met de vraagpostenmodule van Hix is de eerste stap van de samenwerking tussen Bizcuit en Hix. In de volgende fase kunnen ondernemers digitaal documenten ondertekenen, en btw-aangiftes, venootschapsbelasting en inkomstenbelasting indienen en betalen via de app. Ook jaaropgaves goedkeuren en ondertekenen kan straks via de ondernemersapp.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > Portaaltoepassingen, Soort > Authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding Bizcuit en Hix
Internet URL Bizcuit en Hix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Accountants en ondernemers werken nu nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit [14-09-2023]

Bizcuit verbetert Basecone-integratie voor naadloze factuurverwerking [08-06-2023]

Bizcuit en Rabobank introduceren samen financiering in een minuut [17-10-2022]

Bizcuit koppelt met Twinfield [04-04-2022]

Partnership Bizcuit en Lyanthe: optimaal samenwerken voor accountants en ondernemers [02-12-2021]


Onerzoeksbureau GBNED