Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

PragmatiQ breidt productportfolio uit met het low-code platform van USoft

Plaatsingsdatum 26-07-2023
Berichtdatum 26 juli 2023

PragmatiQ breidt het productportfolio uit met het low-code platform van USoft. PragmatiQ is een toonaangevende no-code en low-code aanbieder, gespecialiseerd in procesoptimalisatie en digitale transformatie binnen de grootzakelijke markt. Het partnership met USoft zorgt ervoor dat low-code ontwikkeling een sleutelrol kan vervullen bij digitaliseringsvraagstukken.

Organisaties kunnen met het platform van USoft innovatieve en bedrijfskritische applicaties bouwen die exact aansluiten op de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Het resultaat is dat bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder zijn.  

John van der Draai, Managing Partner bij PragmatiQ: “We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met USoft. Het toevoegen van USoft aan onze range met no-code oplossingen is eigenlijk logisch. We zien dat steeds meer bedrijven stapsgewijs hun core software willen moderniseren. Het gaat dan om de complexe en bedrijfskritische core software, zoals ERP-, MRP- of WMS-systemen. Dit soort systemen verouderen waardoor problemen ontstaan in de bedrijfsvoering. Het USoft low-code platform is bij uitstek geschikt om dergelijke systemen te moderniseren. Los daarvan merken we dat er sprake is van een gezonde culturele fit tussen de beide organisaties.
  

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Financials, ICT Innovatie
Bronvermelding PragmatiQ en USoft
Internet URL PragmatiQ en USoft

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED