Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bring kiest low-code platform van USoft voor beter inzicht in transport

Plaatsingsdatum 31-08-2023
Berichtdatum 31 augustus 2023

Bring, een internationaal opererende logistiek dienstverlener, gaat een strategisch partnership aan met low-code leverancier USoft. De partners trappen de samenwerking af met de ontwikkeling van een Control Tower die de Transport Management Systemen (TMS) van de verschillende businessunits van Bring met elkaar verenigt. House of low-code gaat de Control Tower implementeren.

Centralisatie van transport
Voorheen werkten alle businessunits van Bring met hun eigen TMS, waardoor zij geen inzicht hadden in elkaars systemen. Dit zorgde tevens voor uitdagingen bij klanten die te maken hadden met meerdere businessunits. De Control Tower zorgt ervoor dat alle shipments die binnenkomen automatisch worden doorgestuurd naar de juiste businessunit. Het systeem dat daaraan gekoppeld is, geeft op zijn beurt weer updates over de zending door aan de Control Tower.

Op deze manier krijgt Bring centraal inzicht in alle transportactiviteiten, kunnen bedrijfsprocessen efficiënter worden bestuurd, en kunnen klanten altijd met hun vertrouwde businessunit schakelen. Deze eerste versie wordt in januari 2024 opgeleverd voor Bring Benelux en Bring UK. Deze businessunits maken gebruik van hetzelfde type TMS, maar hebben momenteel geen inzicht in elkaars data. De overige businessunits in onder andere Scandinavië volgen later. In de toekomst wordt er ook een portaal gebouwd waarin klanten zelf de status van hun transport kunnen inzien.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek, ICT Innovatie
Bronvermelding USoft
Internet URL USoft

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

USoft low-code platform ingezet voor ERP binnen VanDrie Group [13-07-2023]

Twee op de drie managers stelt dat real-time informatievoorziening aankomende jaren een grotere rol krijgt [10-01-2023]


Onerzoeksbureau GBNED