Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw: Cloudigy CRM, meer dan een CRM-systeem

Plaatsingsdatum 04-09-2023
Berichtdatum 4 september 2023

Als Power Platform specialisten zijn we altijd bezig met het creëren van innovatieve apps voor onze klanten, maar ook zeker voor onszelf. Een van die apps die wij voor onszelf hebben ontwikkeld, een CRM-systeem, is uitgegroeid tot iets bijzonders. Oorspronkelijk ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op onze eigen bedrijfsprocessen, is het nu zoveel meer dan alleen een CRM. Het beheert onze projecten, registreert uren, verwerkt inkooporders en verkoopkansen, en beheert zelfs HR-gerelateerde zaken - uiteraard alles veilig opgeslagen.

Er zijn al meerdere klanten die ons product gebruiken en tot nu toe zijn de reacties zeer positief! Daarom hebben we besloten dat we dit niet alleen voor onszelf moeten houden, maar het beschikbaar moeten stellen voor andere organisaties onder de naam "Cloudigy CRM".

Het systeem lijkt op Dynamics 365 CE, maar is aanzienlijk goedkoper en ideaal voor organisaties die Dynamics 365 CE wat 'te veel van het goede' vinden.

Voor wie is het Cloudigy CRM?
Het Cloudigy CRM-systeem is ontworpen voor B2B-organisaties die voornamelijk dienstverlenende activiteiten en projecten uitvoeren. Het vereist dat uw organisatie reeds Microsoft 365 gebruikt of van plan is dit te doen. De oplossing wordt binnen uw Microsoft 365-omgeving geïnstalleerd, zodat u inlogt met uw eigen account. Alle data bevindt zich in uw Microsoft 365-omgeving, ondersteund door uw beveiligingsinstellingen, zoals multifactor authenticatie. Organisaties met 2 tot 200 medewerkers profiteren optimaal van dit systeem.
 

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Cloudigy
Internet URL Cloudigy

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED