Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Uitbreiding Business Spend Management platform ISPnext door overname van Flinqer

Plaatsingsdatum 04-09-2023
Berichtdatum 4 september 2023

Met de overname  voegt ISPnext een belangrijke functionaliteit toe aan het portfolio: Dynamic Discounting. De korting is dynamisch en wordt berekend aan de hand van het daadwerkelijk aantal dagen versneld betalen. In ruil daarvoor bieden de leveranciers kortingen aan. Een belangrijk voordeel t.o.v. statische korting. Het proces is digitaal én voorkomt handmatige handelingen. "We zijn verheugd om Flinqer te verwelkomen als onderdeel van ISPnext", zegt Gustaf Tanate, CEO van ISPnext. "De oplossing van Flinqer sluit naadloos aan op ons Business Spend Management platform en is een belangrijke aanvulling op onze factuurverwerkingsoplossing. Met de mogelijkheid om facturen sneller te betalen, bieden we onze klanten nu een aanvullende functionaliteit op AP Automation voor hun Source-to-Pay proces."

Flinqer is een betrouwbare en innovatieve softwareleverancier. Het bedrijf biedt een platform aan waarmee organisaties dynamische betaalkortingen digitaal kunnen verwerken. Hoe eerder een organisatie betaalt, hoe hoger de verdiende korting. Iedere dag dat er eerder wordt betaald, levert dus pure winst op. Klanten van Flinqer bevinden zich in diverse sectoren, waaronder de detailhandel, bouw en maakindustrie.
  

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Branche > Bouw en installatie, Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding ISPnext
Internet URL ISPnext

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

De cloud business solutions van ISPnext zijn vanaf nu gemakkelijk aan te sluiten op Microsoft Dynamics 365 Business Central [26-01-2022]


Onerzoeksbureau GBNED