Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Zig en Cegeka Real Estate Solutions slaan handen ineen voor de Nederlandse vastgoedsector

Plaatsingsdatum 06-09-2023
Berichtdatum 6 september 2023

Zig en Cegeka Real Estate Solutions (“CRES”), beide toonaangevende softwareleveranciers in de Nederlandse vastgoedsector, bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Zig. Hiermee ontstaat een unieke speler die een breed scala aan softwareoplossingen levert aan haar klanten. Na de overname van CRES heeft Zig ruim 225 klanten en 300 medewerkers. Deze strategische combinatie is ondersteund door Main Capital Partners (“Main”).

Klantwaarde als kernpunt
Woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders ervaren regelmatig beperkingen in hun softwareomgeving die procesinnovatie belemmeren, hoge kosten tot gevolg hebben en een optimale dienstverlening aan huurders in de weg staan. Daarom hebben Zig en CRES de handen ineengeslagen en besloten om klanten te helpen met het oplossen van hun uitdagingen door het volledige productaanbod onder één dak te brengen en dit gezamenlijk door te ontwikkelen. “Door het samengaan kunnen beide bedrijven een beter geïntegreerd productaanbod realiseren voor klanten. Dit stelt hen in staat om hun organisatiedoelen sneller te realiseren, zoals versterking van de huurdersrelatie, het efficiënter organiseren van bedrijfsprocessen en meer data gedreven werken”, aldus Gerbert Kooij, CEO van Zig.

Complementair en innovatief
Zig en CRES leveren complementaire oplossingen aan de vastgoedsector. Zig is marktleider in klantsoftware (CRM) en CRES in bedrijfssoftware (ERP). Daarnaast leveren beide partijen oplossingen voor data-analyse en informatievoorziening (BI). De combinatie resulteert in een onderneming die haar klanten kan ondersteunen bij alle kernprocessen rondom aanbod, verhuur, aankoop en ontwikkeling, onderhoud en verkoop van vastgoed. "Door onze oplossingen, kennis en schaal te combineren, kunnen we innovatie versnellen en blijvend waarmaken. Het draait in de vastgoedsector allemaal om de synergie tussen huurder, vastgoed en financiën. De beste oplossingen, in combinatie met een naadloze productintegratie maakt het werken met onze software gemakkelijker en verbetert de dienstverlening aan de huurders," aldus Anton Vreugdenhil, CEO van CRES.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Facility management, Soort > ERP
Bronvermelding Main Capital Partners, Cig en Cegeka
Internet URL Main Capital Partners, Cig en Cegeka

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Main verwerft een meerderheidsbelang in WeFact [31-01-2023]

Main verstevigt positie in softwaremarkt voor banken met overname pdv en van den Berg [20-01-2023]

Main realiseert twee overnames en lanceert nieuwe logistieke softwaregroep [15-09-2022]

Software-investeerder Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in twee Nederlandse softwarebedrijven: ORIBI ID-Solutions (ORIBI) en Qics [14-12-2021]

Zorgvernieuwer SDB Groep onthult drie nieuwe softwareovernames [16-09-2021]


Onerzoeksbureau GBNED