Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Zig en Cegeka Real Estate Solutions slaan handen ineen voor de Nederlandse vastgoedsector

Plaatsingsdatum 06-09-2023
Berichtdatum 6 september 2023

Zig en Cegeka Real Estate Solutions (“CRES”), beide toonaangevende softwareleveranciers in de Nederlandse vastgoedsector, bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Zig. Hiermee ontstaat een unieke speler die een breed scala aan softwareoplossingen levert aan haar klanten. Na de overname van CRES heeft Zig ruim 225 klanten en 300 medewerkers. Deze strategische combinatie is ondersteund door Main Capital Partners (“Main”).

Klantwaarde als kernpunt
Woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders ervaren regelmatig beperkingen in hun softwareomgeving die procesinnovatie belemmeren, hoge kosten tot gevolg hebben en een optimale dienstverlening aan huurders in de weg staan. Daarom hebben Zig en CRES de handen ineengeslagen en besloten om klanten te helpen met het oplossen van hun uitdagingen door het volledige productaanbod onder één dak te brengen en dit gezamenlijk door te ontwikkelen. “Door het samengaan kunnen beide bedrijven een beter geïntegreerd productaanbod realiseren voor klanten. Dit stelt hen in staat om hun organisatiedoelen sneller te realiseren, zoals versterking van de huurdersrelatie, het efficiënter organiseren van bedrijfsprocessen en meer data gedreven werken”, aldus Gerbert Kooij, CEO van Zig.

Complementair en innovatief
Zig en CRES leveren complementaire oplossingen aan de vastgoedsector. Zig is marktleider in klantsoftware (CRM) en CRES in bedrijfssoftware (ERP). Daarnaast leveren beide partijen oplossingen voor data-analyse en informatievoorziening (BI). De combinatie resulteert in een onderneming die haar klanten kan ondersteunen bij alle kernprocessen rondom aanbod, verhuur, aankoop en ontwikkeling, onderhoud en verkoop van vastgoed. "Door onze oplossingen, kennis en schaal te combineren, kunnen we innovatie versnellen en blijvend waarmaken. Het draait in de vastgoedsector allemaal om de synergie tussen huurder, vastgoed en financiën. De beste oplossingen, in combinatie met een naadloze productintegratie maakt het werken met onze software gemakkelijker en verbetert de dienstverlening aan de huurders," aldus Anton Vreugdenhil, CEO van CRES.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Facility management, Soort > ERP
Bronvermelding Main Capital Partners, Cig en Cegeka
Internet URL Main Capital Partners, Cig en Cegeka

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

FleetGO Group, leverancier van logistieke softwareoplossingen, heeft Data2Track overgenomen [06-06-2024]

BCS, leverancier van HRM- en Payroll software, doet overname van Online Academie [09-01-2024]

Overname belastingsoftwarebedrijf Processfive door xxllnc, leverancier GovTech-software [13-10-2023]

Main verwerft een meerderheidsbelang in WeFact [31-01-2023]

Main verstevigt positie in softwaremarkt voor banken met overname pdv en van den Berg [20-01-2023]


Onerzoeksbureau GBNED