Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Combinatie van generatieve AI en Machine Learning levert efficiëntere supply chain planning

Plaatsingsdatum 09-09-2023
Berichtdatum 8 september 2023

Logility, Inc., een leider in oplossingen voor supply chain planning, neemt het Belgische Garvis over. Garvis is een visionaire SaaS-startup die grote taalmodellen (ChatGPT) combineert met AI-native demand forecasting. Logility, Inc. zal dankzij de overname een nieuw supply chain planningskader mogelijk maken dat beter en sneller dan met conventionele methoden vraag en voorraad op elkaar afstemt.

In plaats van te vertrouwen op traditionele modellen, ontwierp Garvis vanaf de basis een AI-first prognose-oplossing. DemandAI+ combineert generatieve AI met machine learning-algoritmen en creëert een modern, meer omvattend en intuïtief planningskader dat snel supply chain-relaties digitaliseert en die gegevens beschikbaar maakt voor alle belanghebbenden in de organisatie. Door het systeem eenvoudigweg vragen te stellen krijgen planners, leidinggevenden en niet-planners in realtime antwoorden, ook al die vragen niet voor de hand liggend zijn. Daardoor kunnen ze beter geïnformeerd beslissingen nemen en sparen ze kostbare planningstijd uit.

DemandAI+, gebouwd voor de cloud, zal worden geïntegreerd in het Logility® Digital Supply Chain Platform. De integratie zal naar verwachting binnen een jaar voltooid zijn. Het maakt van Logility het enige supply chain planning platform dat gebruik maakt van Generative AI, geavanceerde AI-gestuurde algoritmen en machine learning. Deze innovatieve aanpak combineert de basisvraag, promotionele lift, causale prognoses, externe gegevens en gebruikersinzichten in één oplossing. De tool verbetert de nauwkeurigheid van de prognoses en brengt organisaties op één lijn in de dynamische markt van vandaag.
 

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Robotic (accounting) en AI, Soort > Logistiek
Bronvermelding Logility en Garvis
Internet URL Logility en Garvis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED