Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

SAP kondigt nieuwe AI-assistent Joule aan

Plaatsingsdatum 03-10-2023
Berichtdatum 27 september 2023

SAP SE kondigt Joule aan. Deze generatieve AI-copiloot verandert de manier waarop bedrijven werken door slimme inzichten te bieden. Joule haalt deze inzichten uit SAP’s oplossingen en externe bronnen en deelt ze proactief en met de juiste context.

De AI-assistent transformeert de SAP-gebruikerservaring volledig. Het is alsof je rechtstreeks met je slimste collega praat. Je kunt eenvoudig een vraag stellen of in gewone taal problemen uitleggen, en dan krijg je slimme antwoorden. Joule haalt deze antwoorden uit een enorme hoeveelheid bedrijfsgegevens uit het hele SAP-portfolio en uit externe bronnen, en behoudt daarbij de context.

Stel je bijvoorbeeld een fabrikant voor die Joule vraagt om te helpen bij het verkrijgen van een beter begrip van de verkoopprestaties. Joule kan onderpresterende regio's identificeren, koppelen aan andere gegevenssets die een probleem in de supplychain onthullen, en automatisch verbinding maken met het supplychainsysteem om potentiële oplossingen aan te bieden voor beoordeling door de fabrikant. Joule zal voortdurend nieuwe scenario's leveren voor alle SAP-oplossingen. In HR zal het bijvoorbeeld helpen bij het schrijven van onbevooroordeelde functieomschrijvingen en het genereren van relevante interviewvragen.

Betere resultaten met Joule
Joule wordt geïntegreerd in het SAP Business Technology Platform en in SAP-applicaties van HR tot finance, supplychain, procurement en customer experience. Door op een veilige en compliant manier snel complexe netwerken van geïsoleerde bedrijfsgegevens te doorzoeken en context te bieden om duidelijke inzichten te presenteren, verbetert Joule de productiviteit en de zakelijke resultaten. Joule staat daarmee in lijn met de bewezen staat van dienst van SAP op het gebied van baanbrekende technologie die daadwerkelijke resultaten oplevert.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Robotic (accounting) en AI
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED