Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Integratie tussen SalesManager Software en Payt

Plaatsingsdatum 10-10-2023
Berichtdatum 10 oktober 2023

Dankzij de integratie tussen SalesManager Software en Payt is het nu mogelijk om facturen die zijn gegenereerd in SalesManager direct online beschikbaar te maken in Payt. Vanuit dit platform kunnen de uiteindelijke facturen naar de klanten worden verzonden, inclusief een iDEAL- of PayPal-betaallink. Bovendien biedt Payt ondersteuning voor opties zoals Peppol en UBL. Daarnaast biedt deze koppeling de mogelijkheid om klanten inzicht te geven in hun openstaande facturen, automatisch herinneringen te versturen en betalingsregelingen te treffen.

Payt bewijst dat debiteurenbeheer persoonlijk, efficiënt en effectief kan zijn. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder de controle te verliezen.

SalesManager Online is een cloudplatform voor CRM, ERP, project- en servicemanagement. Onze grote kracht is het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waarbij de toekomst van jouw bedrijf centraal staat.
  

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Projectmanagement en -planning, Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Salesmanager
Internet URL Salesmanager

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED