Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking WhiteVision en Acto helpt installatiebedrijven tijd besparen

Plaatsingsdatum 16-10-2023
Berichtdatum 16 oktober 2023

Installatiebedrijven gaan nog meer tijd besparen dankzij de koppeling tussen de software van Acto en WhiteVision. De integratie zorgt voor een snellere afhandeling van de financiële administratie. Dankzij de koppeling is het overtypen van inkoopfacturen verleden tijd en zijn de facturen direct verwerkt in de ERP-software van Acto. Zo heb je minder administratieve rompslomp en hou je meer tijd over voor de kernactiviteiten van je bedrijf.

Met WhiteVision worden inkoopfacturen automatisch herkend en verwerkt. De software identificeert de belangrijkste informatie zoals factuurnummers, datums en de naam van de crediteur en genereert automatisch boekingsvoorstellen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook de kans op overtyp- of invoerfouten. Via de integratie kan de inkoopfactuur direct gebruikt worden voor de verdere afhandeling in de Acto-software, bijvoorbeeld binnen de projectbewaking, termijn- of verkoopfacturatie.
  

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding WhiteVision en Acto
Internet URL WhiteVision en Acto

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED