Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gratis Power Automate Connector van PKIsigning

Plaatsingsdatum 22-10-2023
Berichtdatum 20 oktober 2023

In een tijdperk waarin organisaties worstelen met personeelstekorten, is het belangrijker dan ooit om te kijken waar je winst kan boeken bij het versnellen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit is waarom Robotic Process Automation (RPA) steeds meer in de belangstelling staat. Met praktische hulpmiddelen en het digitaliseren van onderdelen uit je bedrijfsproces, kun je oplossingen creëren die direct meerwaarde opleveren op de werkvloer.

RPA: Een nieuwe kijk op automatisering
RPA, ofwel Robotic Process Automation, is technologie die het mogelijk maakt voor jouw organisatie om repetitieve taken te automatiseren. Hierdoor kan je efficiënter werken, kosten besparen en je richten op meer waardevolle taken binnen de organisatie. RPA is niet alleen weggelegd voor techneuten, want steeds vaker komen er eenvoudige online hulpmiddelen op de markt. Eén voorbeeld daarvan is Microsoft Power Automate. Gebruik je Microsoft (voorheen Office) 365? Dan beschik je als gebruiker al over dit hulpmiddel voor RPA.  

Begin met documentprocessen
Binnen alle organisaties komen documentprocessen voor, ze maken doorgaans onderdeel uit van cruciale bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om contracten, overeenkomsten of andere belangrijke documenten, vaak komt hier ook ondertekening bij kijken. Zowel het opstellen als laten ondertekenen van documenten, zijn tijdrovende processen waar in de praktijk veel handwerk bij komt kijken. Als je begint met RPA zijn documentcreatie en digitaal ondertekenen dus makkelijke voorbeelden om aan te pakken. 

De Power Automate Connector van PKIsigning
PKIsigning begrijpt het belang van soepele en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Daarom hebben we onlangs een speciale connector ontwikkeld voor bedrijven die hun processen willen robotiseren met behulp van low-code oplossingen. Deze Microsoft Power Automate-connector, stelt je in staat om je documentprocessen te automatiseren, van het creëren van documenten tot het verkrijgen van digitale handtekeningen. Stel documenten automatisch samen en stuur geautomatiseerd een ondertekenverzoek uit naar je collega of klant. Met deze connector bespaar je niet alleen tijd en middelen, maar verbeter je ook de nauwkeurigheid en consistentie van je documentprocessen.

De connector is voor iedereen gratis te gebruiken en beschikbaar in de Microsoft-store.

Vier voorbeelden: ervaar zelf hoe het werkt!
Om beter te begrijpen hoe het werkt, heeft PKIsigning een voorbeeld klaargezet. Je kunt hierbij simuleren hoe je een arbeidscontract, offerte of opdrachtbevestiging, bruikleenovereenkomst of geheimhoudingsovereenkomst creëert en razendsnel kan ondertekenen.

Het voorbeeld maakt gebruik van Microsoft Forms, Microsoft Power Automate en PKIsigning. Nadat het formulier is ingevuld, wordt een sjabloon-document gevuld met de waarden uit het formulier. Daarna wordt er een PDF van gecreëerd die via het platform van PKIsigning wordt verzonden naar de opgegeven ondertekenaar.

Probeer zelf: maak binnen één minuut een arbeidscontract, offerte of opdrachtbevestiging, bruikleenovereenkomst of geheimhoudingsovereenkomst inclusief ondertekening via www.pkisigning.nl/rpa/.
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Authenticatie en ondertekenen, Robotic (accounting) en AI
Bronvermelding PKIsigning
Internet URL PKIsigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

PKIsigning lanceert belangrijke update van hun software voor digitaal ondertekenen en veilig delen van documenten [23-01-2024]

PKIsigning en Ecobit bundelen krachten rond digitale handtekening-integratie met AFAS [20-11-2023]

GeONE lanceert integratie tussen M-Files en PKIsigning [07-09-2023]

Silverfin en PKIsigning ontwikkelen software integratie voor accountants [25-05-2023]

Samenwerking JuriBlox en PKIsigning [16-04-2023]


Onerzoeksbureau GBNED