Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Xapti en FundFactory samen verder in non-profit CRM

Plaatsingsdatum 02-11-2023
Berichtdatum 2 november 2023

Non-profit CRM-leveranciers Xapti en FundFactory gaan samen verder als één bedrijf. Alle activiteiten worden gebundeld en samengevoegd onder de naam Xapti. Samen zullen ze zich richten op het verbeteren en uitbreiden van het Xapti CRM product, dat speciaal ontworpen is voor CRM, communicatie en (financiële) administratie van fondsenwervende stichtingen, ledenorganisaties en andere non-profits.

Door het samengaan van Xapti en FundFactory profiteren klanten van meer kennis, innovatie en ervaring. Xapti biedt een complete CRM oplossing voor non-profit organisaties, met naast relatiebeheer voor zowel particuliere relaties als organisaties, ook functies als selectietooling, e-mail (nieuwsbrief) platform, webformulieren, incasso functionaliteit, marketing automation, workflows, online donatie en betalingsvoorzieningen in één. De oplossing is gebaseerd op moderne cloud technologie en is ook geschikt voor kleine organisaties.

Xapti, een Nederlandse social enterprise, wil non-profit organisaties helpen om hun missie te bereiken door IT barrières weg te halen. Een slimme CRM oplossing die goed aansluit bij hun branche is daarbij essentieel. Xapti biedt een complete CRM oplossing voor een scherpe prijs, die past bij de budgetruimte van de non-profit doelgroep, vanaf de kleinste organisaties. De organisaties kunnen de oplossing zelf gebruiken, zonder afhankelijk te zijn van dure en schaarse IT consultants.
  

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Abonnementen- en Ledenadministratie
Bronvermelding Xapti en FundFactory
Internet URL Xapti en FundFactory

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED